Mardrömmar med balans

Vaknade i morse och kände mig totaly dead. Hade mardrömmar om hemska magoperationer och elaka läkare mest hela natten tror jag. Så när hästarna hade fått sin frukost gick jag ner, svepte en Treo och vilade skallen bland kuddarna i 30 min innan jag ens kände mig lite sugen på frukost och redo för träning.

Eftersom lille Filip var extremt gosesugen när jag gjorde iordning honom så fick han ta massa extra tid. En så söt mule som vill pussas och gosa säger man inte nej till heller. *myser av bara tanken*
Väl nere i ridhuset var det lite stelt till en början men killen är ju för tusan 24 bast så det är helt ok. Fast egentligen han har under våra 14 år tillsammans alltid behövt 10 minuter innan han börjar komma loss och börja använda sig av rygg och bakben. Sååååå jag ska banne mig inte klaga. Vi kör på som tidigare vecka med stärkande balansövningar. Åttvolter i olika storlekar och serpentiner med varierande bågar och skärningar i både trav och galopp - rakställ,balansera, halvhalt, ställ om. Övergångarna förvänd- rättvändgalopp får honom verkligen avkopplad i kroppen. När man går ner och arbetar i trav får man genast en ny energiväxel genom ryggen. Så det blev en massa klappar och beröm till Fille idag och den lilla träningsnarkomanen verkade själv jäkligt nöjd med dagens insats.



*Tillbaka i stallet ville Fille bara påpeka att duktiga hästar ska belönas med mat!! Här ser han själv till att allt går rätt till i köket och att inte betforen glöms.*


Visst sa jag att jag skulle upprepa gårdagens träningar med Spaniz idag oxå.....men faktum var att jag hade hiskeligt ont svanskotan idag... hahaha. Så det måste betyda att jag gjorde någonting jäkligt rätt igår.....eller jävligt fel. Men röstar för det första alternativet eftersom det var grunderna vi gick igenom. Och eftersom jag verkar ha kommit åt en muskel jag verkar ha användt dåligt på sista tiden räknar jag med att jag kom åt Spaniz med *host host* Vi tog en tur över åkrarna istället och ruskade loss och hade skitkul. Tar igen det i morn istället  =)))

Eftersom det var träningar för Fia Klarbrant i ridhuset bestämde jag mig för att ta biken ner ...jo du läste rätt. Jag + cykel = crazy blond!!! Kikade lite men socialiserade mig mest med allt dressyrfolk och testade lite inställningar på kameran i det mörka rihuset. Det gick som förväntat - typ åt skit! ... ja, fotograferingen alltså. =)
Ni ser själva, tokhög ISO, toklåg bländaröppning bara för att kunna ha kortare slutartid och fånga lite fartbilder. Jag får laborera vidare för trots att jag räknade med pixliga bilder är de ju fortfarande toksuddish - inte godkänt!
Experimentekipage blev Matilda med hennes supersöta ponny. Kul att se hur hon har utvecklats själv som ryttare sen det härliga stoet landade i hennes ägo.







Kommentarer
Postat av: Peer

"Du blir bäst på bloggande och jag på att kommentera" ;)



Bilderna har en skön känsla, Gillar dom!!

Häftigt ljus och lite mystik över dom.



Hoppar på gos och ger en took stor PÖSS

Tummen upp på bloggandet! du skriver bra gosen!

2008-11-28 @ 00:09:50
Postat av: Kerstin

Hej! Föreläsningen var väldigt bra. Vilket distrikt tillhör du? De flesta distrikt i Sverige har någon form av sådan här satsning och då brukar "överåriga" öven vara väkomna. Din blogg verkar spännande! Jag kommer prenumerera på denna. Hälsningar Kerstin

2008-11-28 @ 22:10:21
URL: http://bouncy.blogg.se/ny

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0