Hello Världen!

Det är våååååår..... kan man ju hoppas iaf men snart dimper det väl ner en skock vilsna snöflingor igen som inte fattat att de kan hålla sig till Island, fjällen eller Alperna.
Årets första cruisingrunda med Blue avverkade jag iaf i fredags i samband med att 18 pers från GavleRacing gick på premiären av den nya Fast and Furious filmen. Vi hade bokat bakre raden åt våda medlemmar och arrangemanget var som ni förstår mycket uppskattat. Hade en extremt mysig fredagskväll. Skönt efter att ha suttit i skolan från 9-16 på föreläsningar i kursen Säljteknik och Etik. Fast det är ändå en väldigt bra föreläsare vi har, han bjuder till så man får skratta en hel del under de 6 timmar vi lyssnar på honom.

Lördag tränades hästar och på kvällen käkades och dracks det gott. Per och jag hade kvällen innan studerat 3 ihopträngda fyllefjårtisar i baksätet på en Volvo 740 och bestämde oss att testa hur fylle livet i baksätet på en bil var. Bilen var en Saab 9000 och vår chaffis var såklart min "lillebror". Vi landande på Ica Maxi parkeringen, donken, hemma hos "lillebror" samt att vi var med på hemskjutsningar av div folk i MYCKET sämre tillstånd än oss. Summa summarum kunde iaf jag konstatera att livet i baksätet efter alkoholintag inte är så roligt när man redan nykter har lätt för att bli åksjuk. Trevlig kväll - men jag föredrar att vara chaffisen och reta andra trafikanter resp skratta åt fyllefjårtisar i baksäten på Volvos. Kanske var det fel bil vi åkte ì ?  har man roligare i volvo än Saab? hihihihihi

Söndag. Spaniz "debuterade" med sitt kandar efter att ha sluppit det nu i 1½ år. mjukstartade med att skritta ut så han fick gå och smutta och känna sig bekväm igen med hela tandställningen. Var inga större problem han verkade mest tycka det var mysigt att komma ut på en skrittprom upp till backberg tillsammans med Veronica och hennes "Berra" som precis kom i korsningen från ridhuset när vi kom lommandes hemifrån. Därefter var de stallskötsel och avresa mot styrelsemöte under namnet Kungsgårdens Ryttarklubb.



Kommentarer
Postat av: Jen

Jaha okej! :) Det verkar väldigt bra. :)

2009-04-05 @ 23:58:48
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: Christian

Ojsan, vilken rolig helg :D

Rekommenderar du "Fast & Furious"?

2009-04-06 @ 15:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0