Bränna....

Att man aldrig lär sig vissa saker, som tex att brödet är förbaskat varmt efter man rostat det. *suck* Om och om stoppar man dit  fingrarna för att fiska upp brödet ur rosten, åter och åter igen skickar man dem sedan på en luftfärd över köksbänken, vrålandes något vackert ord. Samlar ihop brödet och nånstans tror då hjärnan att brödet troligen kylt ner sig efter flygturen och ber därför fingrarna att hålla i brödet medan den andra handen tar smörkniven för att bre på något gott. Brödet ÄR fortfarande varmt och innan hjärnan fått signal om detta och bett fingrarna att släppa mackan - igen, så hinner man tänka massa dumma tankar om sig själv....  kanske framförallt om brödet, för visst var det "hans" fel......


Iaf, suttit och försökt väntat ut regnet utan någon större framgång tyvärr. Igår hann jag måla en del av huset iaf innan regnet väl kom. Så jag antar att det står 1-1 i matchen mellan oss.
Så det är väl till att packa på sig regnställ nu när det äntligen är dags att rida. Varit ett par dagar med en himlans massa jobb och man knappt hunnit njuta av livet med hästarna, men nu ska här njuuuuutas.


Kommentarer
Postat av: Catta

Det ska bli soligt både imorgon och på fredag.. :D

2010-08-18 @ 11:46:23
URL: http://catarinam.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R Gs

haha rostbröd är alltid förbannat varmt i början , men man kommer aldrig ihåg det xD

2010-08-18 @ 17:07:20
URL: http://s94356.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0