Livets up and downs

Det har varit en helg som innehållit massor. Det har varit alllt från glädje och skratt till sorg och gråt. Förhoppningar... men tack och lov inga besvikelser.

Vår nya lilla "mojäng" ger oss verkligen så mycket glädje och varken Per eller jag har väl egentligen riktigt landat i det faktum att den är kvar för att stanna. Exakt vad det är får ni veta lite senare :P

Vi var på kyrkogården i lördags för att tända ett ljus på mormor och morfars grav - saknar dem och tänker ofta på allt morfar lärde mig. Jag var hans lilla "stjärna". För första gången var vi också till lunden för att tända ett ljus för farmor som gick bort i tyskland så sent som aug i år och ett ljus tändes för Pers pappa.
Det är inte helt utan att man oxå skänker en och annan tanke till Sidney och Laser, våra hundar. Vi saknar er alla och älskar er otroligt mycket!

Nej, nu är det ridingtajm. Har pysslat i stallet på morgonkvisten, fixat med lite klubbuppdrag och nu är det dags att bege sig ut på hästryggen..... *brrrrr* tur att man blir varm snabbt =)


Kommentarer
Postat av: Nr1 fan

Väntar spänt på en uppdatering. Klicka frenetiskt på "reload" knappen. Hihi

2010-11-08 @ 23:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0