Hagdagar

Massa jobbande har det blivit i dagarna inte bara framför datorn utan även fysiskt. =) Grusgången på baksidan är lagd nu så vi enkelt kan promenixa till nya hagen utan att bilda en lergång på gården. Tyvärr såg däremot inte vägläggarens och vår vision exakt likadan ut varpå vi inte är helt nöjda. *suck* Kan det aldrig bara bli som vi tänkt!
Vi såg fint gårdsgrus framför oss med tilltänkt släpljuseffekter längs den. Han såg.... grusväg, dessutom menade han att när han kört med "paddan" på den så skulle den vara så packad att hästarna inte skulle riva upp gruset. Meeeen jag var hygglig och satte ner klacken på ridstöveln och berättade att den här vägen snart skulle vara uppluckrad. Fille drog dessutom på en snygg rivare redan första promenixen när han fattade vart han var på väg. Nåja, vi har en gång iaf och nu får vi väl se till att beställa hem det grus vi vill ha så det blir lite ordning ovanpå det annars bra jobbet som killen gjort!

Sen har mammsen och jag rivit ner den gamla hagen och städat undan alla pinnar och grejer som grabbarna hade att gnaga och leka med =)

FilleFräsaren....


Gamla hagen borttagen....


Nya hagen! Här  behövs inga pinnar att leka med, finns att göra ändå som ni ser ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0