Trevlig Halloween



Själv sitter jag i skolan hela lördag. Känns smått omotiverat får jag erkänna. Vår föreläsare är inte direkt den som speedar på, utan vi svävar ut i alla möjliga olika regler, normer och annat istället för att verkligen punkmärka de lagar och principer som vi verkligen ska kunna.
Dessutom blir man ganska störd när hela främre raden i föreläsningssalen (som är byggd i trappform) sitter med uppslagna laptops. So far so god. Men när bruttorna brister i fokus och tappar intresse så surfas det FB hej vilt! De kollar in vad alla polare har skrivit, vilka nya bilder som de har lagt upp och får för allt i världen inte missa att lämna en kommentar. Åh just ja mailen måste kollas.... sen undrar dom om aftonbladet släppt nåt smaskigt, innan de åter skyndar över till FB - Där bästa tidsfördrivet (läs bästa vännen) nu är online och går att chatta med.
Hur jag vet allt detta? Därför att vi satt två rader bakom och såg den ena bilden efter den andra poppa upp på den typ 15,6" stora skärmen/skärmarna. Dom kan inte ha en tanke på att de visar hela klassen sin skärm. Visst trevligt när en annan börjar bli fullproppad i skallen, men oxå JÄKLIGT distraherande!!!! Varför inte sätta sig längst bak nästa gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0