PM-skrivning och Kreative Kurre = Check!

*poff* sista arbetet inlämnat för denna termin!!!!
Självklart inte helt utan ett och annat gruff, allt stämmer inte alltid överrens med vad man tänkt sig eller förväntat sig. Nu är det bara opponeringen kvar, där jag och Sara kommer få stå och försvara oss med näbbar och klor.... eller bara ett och annat akademiskt korrekt svar.
Jag har drivit för att få göra en shoot till arbetet iaf. Tanken var egentligen att vi skulle visa fyra olika beteendeprofiler, men eftersom det vräkte ner regn så snart det var dags för fotografering så blev det bara en, möt "Kreative Kurre"  – Typen som syns och hörs, som alltid vill vara i medelpunkten. Flaxar och gestikulerar vilt. Är optimisten i alla lägen, speciellt när det gäller tiden. Kreativiteten är hög, det är alltid något på gång men ordningen är därefter.

 

Våran ”Kreative Kurre” är den oordningsamme tidsoptimisten, Full av idéer och har kanske lite för mycket gång samtidigt då det händer att han rör ihop adresserna… fel plats, på fel tid ger ingen stjärnstatus.





Man vet aldrig vad som väntar, ett intagsobjekt kan visa sig vara mindre än vad man fått information om. Men detta är inget som ska påverka en driven och kompetent mäklare, han löser det på bästa sätt.


Kommentarer
Postat av: Ankie

Men asså hahahahahahahahahahahahaha ni är ju för sköna! Hade velat se de andra tre typerna oxå, ett gott skratt förlänger som sagt livet! kram på er båda!

2011-05-21 @ 22:14:32
URL: http://ankiesen.blogg.se/
Postat av: Gaia

Hi from Italy (: what a beautiful blog!

Visit my Italian Equestrian Jump World:

http://iconadeironchi.blogspot.com/



Stay in touch on bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchi



Hope to see you soon,

Gaia

2011-05-25 @ 12:45:22
URL: http://www.iconadeironchi.blogspot.com
Postat av: Jessica Pira

SV: haha men verkligen! :) tack så mkt! :))

2011-07-21 @ 00:22:30
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0