Equiterapeut

Jag har ju under en tid haft mina funderingar på att anlita en equiterapeut. Tror det finns en spänning i Spaniz som jag inte kommer åt och kan rida bort. Resp vill veta om någon muskelgrupp är tightare än någon annan så man kan påverka just den effektivt. Tänker alltså slå ett slag i saken, men fråga är vem?  Har ni som läser här några tips och egna erfarenheter av någon duktig?
Skulle vilja ha någon att samarbeta med och drilla träningsupplägg resp. muskelvård med.
 

Kommentarer
Postat av: Christina

Varför provar du inte Jossan nästa gång hon kommer? Vi är supernöjda med hennes arbete, hästarna hålls fräscha! Googla på Multihorse Josefin Falk - så får du se ;-)

2012-10-17 @ 08:32:27
Postat av: Sanna

Har haft Lotta tidigare och hon är fantastisk, men hon jobbar på husaby hästklinik nu och åker inte hit upp så mycket nu. Hon rekommenderade Lena Rosqvist som jag och Heléne tog hit 2 ggr i somras så henne kan jag rekommendera. Även fam lönn och Sofie Berger har varit till henne och var jättenöjda. Hon var grymt noggrann, kände igenom hela hästen från topp till tå, muskler, leder och rubbet. Vi sprang och longerade också. Hon behandlar även med laser och akupunktur. Kan varmt rekommendera henne. Hon har en hemsida om du googlar Lena Rosqvist. Säg till om du tar hit henne, för då vill nog vi kolla våra också :)
/Bohman

2012-10-17 @ 18:48:56
URL: http://Liamochsagasmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0