Tips från hästskötarn

Det är verkligen überskönt att vår Anna, min sambos syster, är på hemmaplan igen. Efter iaf 5 år på bortaplan i tyskland där hon jobbat som hästskötare för div stora stall och ryttare är hon sedan i februari stationerad i Norrköping. Och det hos vår svenske hoppstjärna Malin Bayard. =) Hör på Anna att hon stormtrivs, det är såklart både moral, mentalitet och tänk som skiljer sig. Dessutom närmare hem till familjen och enklare att göra en liten spontanresa hem då och då. Snart är det dessutom jul och lite långledigt, hurra, och så snart teamet landar på hemmaplan efter tävlingarna i Olympia, London, så kan vi börja fira en familjens- och fröjdefull jul tillsammans. <3

Då Anna just gjorde en liten spontantrip hem igår så pratade jag med henne över tele. Vi vädrar högt och lågt, såklart nästan bara om hästar och prylar. 
En sak som Anna ville hissa högt, eller som hon själv utryckte det "jag har blivit frälst", är de långa rockarna från Uhip,  Coat Arctic. Till och med tjejen som varit en riktig "västnörd" tyckte att dessa var följsamma och underbara att jobba i tack vare att de är så tunna. Ändå så håller de tydligen värmen otroligt bra tack vare ett dunliknande material, ThermoCool® soft, som har extremt värmande egenskaper samt då till skillnad från dun tydligen tål fukt och väta. Nån här som provat denna eller någon anna produkt från Uhip? Är ni lika frälsta? =)
 
 
 
 
Osså en liten starstruk bild på Anna när hon fångades på bild under programmet "I huvudet på Gunde Svan" ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0