Invigd

Ja, då var fracken invigd på tävlingsbanan och årsdebuten avklarad. Vi fortsätter idag, men utan frack dock :)


Tävlingsuppladdning ;)

Pustar ut när jag sett att fler bloggare haft problem med blogg.se´s egen app. Trodde det var min mobil som påbörjat en avskedsansökan. Därför fick ni inga "just nu" pics igår =) Gårdagen bestod ju utav en resa till huvudstaden tur -retur. Endast en sak stod på agendan - frack! Eftersom jag nu tänkt nöta lite frack-klasser 2013 kändes det som det var dags att införskaffa en egen. Jag har tidigare tacksamt fått låna snälla Ankies alternativt ridit i min kavaj. Men precis som det är nåt alldeles extra att dra på sig hatten är det ju att få på sig fracken. Sträcker sig lite extra, inte för mycket dock för då är risken att man skjuter ut knapparna över brösten =)
Nu är den hemma iaf, min alldeles egen Pikeurfrack. Klassiskt elegant i marinblått <3. Har en underbar mamma att tacka för det. Hon drömde sig bort redan på ponnytiden och lovade mig en frack den dagen det var aktuellt. And here we are now...... nu ska bara sista filandet göras inför årsdebuten på lördag som görs just i en MSV A1. Stod i valet och kvalet inför söndagen då det både fanns en st: George och MSV B4, valet föll slutligen på B4:an då jag känner att jag har fullt sjå att känna mig bekväm i MSV A1. Men om några veckor blir det George hade jag ändå tänkt, för det är väl lika bra att försöka passa på när det ändå är inom rimliga avstånd =)
 
Gårdagens träningspass kändes kanon, alla moment kändes bra och som jag nämt tidigare verkar det som om vi lagt i en till växel, med risk för att vi växlar ner i helgen, men kanske har vi funnit en högre lågnivå. Det visar sig. =)
 

Sköna helg!

En härlig lördag spenderades med fotoshoot under fm i Gävle med ett härligt gäng. Jag är supernyfiken på bilderna och lovar att dela med mig så snart jag kan :) Mer än så säger jag inte tills vidare, mer än att jag blev galet shoppingsugen. Ett sug som förvisso tillfredsställs idag då det är dags att dra till Sthlm och inköp av..... Well you Will See ;)

Apr. 15, 2013

Idag tillhörde vi snarare ponnygalopp eliten än någon ponnydressyr elit :)))) #raketponny ;)


Pimp

Vårpimpar oss lite idag när solen bjuder på värme :)


Tjäääna!

Jag skrev faktiskt ett inlägg åt er under veckan men när jag la in en bild till det så försvann texten.... nån mer än jag som upplevt problemet?! Ohyggligt frustrerande är det iaf. Därför behövde jag ett par dagar att avreagera  mig innan jag nu vågar mig på ett nytt försök ;) Ville mest meddela att jag lever och att ni ska bli uppdaterade om vad som händer i livet på landet igen, vilket vill säga massor. Egna träningar, träningar med elever, elever som presterat på tävlingsbanan, filmer, äventyr  och "vill ha" saker =)   
Men just nu är jag påväg ut i stallet efter en lugn och skön morgon med en gedigen frukost och härlig kopp kaffe.
 
BTW snart på nyhetsmorgon kommer Sylve och berättar lite om alla våra duktiga hoppryttare som tagit sig till WC-finalen i GBG =) Det ska iaf jag lyssna på i stallet.
 
Fröken fläng utan en lugn stund =)

RSS 2.0