Rätt kille vann!

Var ner och trimmade Fille i ridhuset igår. Antingen lärde han sig av sitt misstag i tisdags när han gav så mycket mer än vad jag bad om eller så var han öm i kroppen. Kan tro att det var en och annan muskel som drog sig samman hihi. Inte lika mjuk och medgörlig denna gång utan snarare lite ostadig och ville helst av allt springa ifrån mammsen på ryggen. Blir riktigt ponnytripp då och det gör sig inte alls på honom ;) Undrar om man kan montera rejsbromsar på räserhästar?! Tyckte det blev smått tjatigt att "pumpbromsa" hela tiden. Jag hann ju inte ens till tävlingsbanan innan jag fick börja rida halvhalt halvhalt haaaalvhaaaaaalt.....halt - börja om!

Spaniz och jag var ut och intervallade och idag var jag så sjuuukt trött efter allt slit i torpet så det blev faktiskt en vända upp på byn igen. Men idag satsade vi på motsatsen av igår, samling. Tror jag ska fråga paret som bor på herrgården om det är ok att fota när man rider på grusvägen som går förbi deras hus. Har fått en bild i huvudet som jag skulle vilja genomföra ;) Tror det kan bli finemang eftersom Spaniz laddar så hemskt där. Jag behöver bara spänna magmusklerna lite och driva till med skänklarna så är han igång *ler STORT* 

Under em var Per och jag iväg på liten ärenden :) Nu har vi badrumslampor och sjukt fina sånna dessutom. Har ju en förkärlek till saker som blänker, verkar som om jag är en riktig skata faktiskt. Bild kommer :P
Sen var vi på BlomsterLandet och Plantagen oxå och köpte lite blommor och krukor, hihi. Fixade lite annat sen hem och göra Tacos till Idol. Hade ju bjudit mamma så hon fick se finalen med riktigt ljud haha.
RÄTT KILLE VANN!
Satt med gåshud mest hela tiden och när han väl vunnit, sjunger vinnarlåten igen och tar upp sin pappa på scen, ja då satt jag såklart här och kunde knappt se nåt för jag grät så. Rår inte för det men blir så rörd och lycklig. Är en sån som typ inte kan se ett endaste jäkla avsnitt av extreme home makeover utan att bröla.

I morn blir det ridhuset med gosarna och sen handla och dona inför kvällen då grabbarna grus, bus, från Gävle kommer på middag. Ska bli supertrevligt, räknar inte med nåt annat i deras sällskap!

Godnatt världen!



Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

jaa asså jag har varit ett fan av erik hela tiden men sen igår började jag ändra mig lite :P

men helt klart vann rätt kille :D

2009-12-12 @ 09:35:24
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Chris

The curse is still with you, Patricia :p

(För det var väl så att du hade kommit överens med Per att sluta säga torpet vid det här laget, skrattar)



Ring till Audi och fråga om de har några bromsar över som de inte kommer att behöva till sin Le mans 24h 2010 bil, de bör nog passa till Fille. ;D



Tack för att bilder kommer på rum för rum, och på badrumslamporna. Var efter stallet en sväng på IKEA och senare även en lampaffär, blev kär i flera lampor som skulle vara riktigt snygga hemma men på tok för dyra för min plånbok :(



Jag förstår exakt vad du menar med att det är svårt att hålla tillbaka tårarna under Extreme Makeover: Home Edition, jag har det lika svårt själv.

2009-12-12 @ 15:20:51
Postat av: Matilda

Klart att Erik skulle vinna :D

2009-12-12 @ 17:59:53
URL: http://matildadesiree.blogg.se/
Postat av: Ankie

Ja en sån bilda vill vi se, vänta in lite snö först bara...! Perra får spring i diket eller på en åker eller ngt m kameran i högsta hugg i 1 m snö, skulle se himla kul ut!!!!



Ja vi va oxå rörda av att hans pappa kom upp men sen skulle gänget i soffan skjuta eriks flickvän när hon inte klev av scenen sen... suck. J-vla kamerakåt tjej... ;)



kramkram

2009-12-13 @ 06:42:46
Postat av: Suzana

Har lagt upp ett viktigt inlägg som vi alla bör rikta uppmärksamhet till !

Kolla gärna in den och smyg in en kommentar :).



Puss och Kram :)

2009-12-14 @ 01:02:19
URL: http://sozokii.blogg.se/
Postat av: Patricia

Ankie<< fasen jag börjar tycka smått synd om henne. På nån minut så gick hon från totalt okänd till totalt hatad av stora delar av svenska folket. haha men visst lackade även jag ur när hon skulle stå där och trampa. Men men var säkert en galen upplevelse för dem båda =)

2009-12-14 @ 15:32:34
URL: http://rallybabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0