Underbar sensommar dag!

Solen har gassat hela dagen, ganska givet eftersom jag varken planerade att tvätta bilen eller har greppat en målarpensel för att gå lös på ännu en sida av huset. Ändå har det inte varit stekhett utan helt lagom och tränarvänligt för två turer på banan.
Fille var laddad och rörde sig med stora kliv mot banan. Inga spår märktes från hans nackdykning här om dagen så vi jobbade på som vanligt. Väldans mjuk i sidorna och arbetsvillig från bakben genom rygg. Jobbade med skänkelvikningar längs spåret åt båda håll med skrittövergångar och tempoväxlingar. Tränade på galoppfattningar eftersom han ofta gärna spänner till i dem. Började med att göra volt och tillbaka på spåret göra fattningen. Han trampade igenom jättebra med bak så vi övergick till att göra dem på raka spår.... lite fundersam vart han ju om han skulle välja att skygga för en grästuss som vajjade i kanten av banan, men valde det rätta, att göra som hans ryttare bad. ;) Glperade längs spår och la 10 m volter här och var med fokus på ytterbog allra hellst i hö varv. Så snart jag har den på plats så känns resultatet av det direkt. Loss i handen och bär sig själv.

Höll min plan med Spaniz, efter uppvärmning med övergångar, serpentinarbete och lösgörande bogen in så kände vi på lite skänkelvikningar över kvartslinjer och långa diagonaler. Det med tempoväxlingar och volter åt varierande håll resp övergångar. Kände hur jag fick allt mindre häst i fram och mer i bak - skönt. Han kom loss fint i bogarna och rörde sig allt luftigare då bakbenen tog mer och mer vikt. Vi avslutade med loss häst i sidorna och bra gung genom ryggen. Jippie!

Snart dags att natta dem :) hunnit med att plugga lite på em, tvättat och grubblat på livet. =) hahah


Bild från -09


Kommentarer
Postat av: Josäfin :>

Sjäkt fräck header ;)

2010-08-23 @ 20:50:28
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

oj, Sjukt skulle det stå ;)

2010-08-23 @ 20:50:48
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

SV: Jao, man blir så besviken liksom :/

2010-08-23 @ 21:11:32
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0