Många vägar små....

Varje kväll när det är dags att krypa ner under täcket så frågar jag mig hur sjutton jag hade tänkt hinna alla måsten nästkommande dag. Vänner och bekanta undrar hur många timmar jag tror ett dygn är. Det har jag fortfarande koll på, men däremot tror jag veckorna är helgfria. Min pojkvän påtalar ofta att jag "alltid är på väg" någonstans när jag trampar honom på tårna medans han står och fiskar efter en puss.
Inget jag har något emot så länge jag vet att det är tidsbegränsat - det kommer att lätta inom ramen av ett år (hurra....eller nåt?!) . Det ska vi allt stå ut med =)

Och appropå vägar så har de flesta torkat upp riktigt bra även här uppe i Gävle-krokarna nu. Vilket givetvis gör att mina resor till och från skolan blir allt roligare och roligare när vi nu närmar oss slutet av mars. Allt fler roliga bilar börjar dyka upp som medtrafikanter. Mungiporna formligen hänger upp sig någonstans uppe vid öronsnibbarna. Mötte här i veckan en Audi S3 och en Clubsport-kittad BMW på led i vänsterfilen - äntligen verkar våren komma!!!
Det egna högerbenet smittas och har blivit smått tyngre.... även om jag snabbt får programmera om den till tyngden av en fjäder så snart jag ser en fläck. Billigt begagnat och odubbat på vinter-beemern är ingen vidare kombo. Far runt värre än en smörklick i en het stekpanna så snart det blir lite glansigt. Inte ens värt att försöka se kaxig ut och låtsas att man tränar på några drifting skills. =)

Kommentarer
Postat av: Perra

Update..... :)

2011-04-03 @ 02:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0