Dressyrmiddag

Igår lyckades vi samla ihop gänget igen för en dressyrmiddag - jippie! Ett intiativ jag tog för ....hum... tiden går men tror det var för typ 1,5 år sedan. Helt klart ett tips till er alla, att samla ett gäng som delar passionen för någon speciell inriktning eller ämne, I vårt fall dressyren. Dels kommer man varandra närmare, lär känna nya trevliga bekantskaper, kan peppa varandra till tex tävling, supportera kring träning, diskutera mode, utrustning, världseliten och inspirera varandra osv.
Det blev en toppenkväll här ute på altanen med lax till huvudrätt samt lime och basilikamarinerade jordgubbar med råkräm till dessert - mums!!!
 
 
Från vänster: Jag, Cornelia ägare av ett 7 årigt sto e: Sandro Hit med egen vilja och stor talang, Victoria är vår egen överdomare och numer uppfödare, Anna gör ett kanonår med sin Brandy i msv B (gjort ogenerade starter i msv a) och 3-åringen "Ben" som vi ser i Flyinge till hösten, Christina är vår Intermédiere-ryttare, ägare av 4 hästar och den som berättar för oss om kommande modetrender som ägare av Gävles bästa ridsportbutik, Ryttarstugan.
 
Tusen tusen tack igen tjejer! <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christina

Tack för den trevliga middagen!! Älskar din beskrivning av deltagarna.... :-D

2014-07-23 @ 08:29:44
Postat av: Anna

Tack själv för en supermiddag och underbart sällskap, det bara måste vi göra om även om jag lite sent kommenterar det här i din fina blogg. Vi ses på GRS imorgon. Kram

2014-08-15 @ 17:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0