Efter regn kommer sol! Efter slit kommer belöning!

Trailern luftad! Var vi på tävling? - nope. Var vi på träning? - nope. Hämtades hö?-nope.....  soooo vad mer kan man göra med en trailer? Jo - man kan åka och slänga sopor, ett steg i det tidigare nämnda gårdsprojektet ;) Jisses, det är verkligen så att desto mer plats man har desto mer spar man, inte alltid användbara saker, men man har ju plats så man spar. Och nu är några år av hamstrande så utrensat! I morgon bitti kommer elektrikern och börjar riva i elen och snickaren kommer på nytt byggmöte =)
Till kvällen blev jag hämtad med häst och vagn. En skön kväll spenderades sedan hos Amanda med bubbel, ost och tjejsnack in på småtimmarna. Amanda och jag tävlade i div 1 ponny för samma klubb ... på den gamla goda tiden. Sedan har utbildning och jobb hållit oss på helt avskilda håll men i vintras landade hon med familj och hästar här i byn. Jihooooo!!!!

Söndagen har självklart spenderats i soffan framför küren från EM samtidigt som jag hållit tummarna för vänner och elever som tävlat runtom. Vilken nagelbitare till final! Eller ja.. hela mästerskapet har varit spännande. Säkra ekipage har floppat, nykomlingar glänst, hästar har varit överladdade och både lagt tungan över bettet och bitit sig i tungan. Ryttare har blivit sparkade och revanchtagare har varit halta. Och sist men inte minst så var den sista starten gjord för Morgan och Painted Black.
Inspirerad upp över öronen intog jag själv ridbanan och tuktade ett helt nysammanfört ekipage. Båda unga och tiden för sig, ska bli spännande att följa deras resa,
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0