Rökare

Nejdå, jag tänker inte predika om hur dåligt kroppen mår av rökning eller tillbedja alla rökare om att sluta... eller skänka en tistel till dem som står direkt utanför restaurangdörren och bolmar. Nej, jag förstår faktiskt inte alls hur vissa orkar gnälla rakt ut i tomma intet med nån liten tistel i morgontidningen om hur besvärade det är över andras vanor. Säkert har de lagt ner en halvdag på att få till de där "rätta" orden som ska sticka lite extra. Sedan klappar man sig själv på axeln.... ärligt? Fanns det inget viktigare att göra just den halva dagen. Men ok, jag tackar för underhållande läsning. Om jag tänker efter..... har inte jag nåt vettigare att göra än att sitta här? hum...... jo, jag skulle kunna göra massor egentligen. Men mitt syfte att med att sitta här är ju inte att tracka ner på eller sprida min besvärjelse över andra. Jag vill ju bara sprida lite motivation, inspiration, glädje, tankenötter ... oki oki oki ibland gnäller jag oxå ;)

Självklart förespråkar jag rökfria idrottare. Är ju ingen rökare själv så det är lätt att säga, jag vet. Men efter att ha stått en dag och eldat skräp så tror jag att det blev några års rökintag i lungorna. Det smakar fortfarande i munnen.
Sååååå skönt att bli av med massa skräp från förråd och stall, som är eldningsvänliga såklart. Vi väntar egentligen bara på att de tunga mörka molnen på himlen ska lätta så stallet kan skuras ur ordentligt nu när hela styrkan är hemma. Dessutom ska plankorna mellan boxarna bytas ut. Färg är redan inhandlad..... längtar efter finväder nu!

BTW - It Feels Good To Be Back!


För jag har bara resten kvar

Nu är det bara ett reportage kvar att skriva innan tidningen kan skickas för tryck.... iaf från min sida =) haha
Redan halvbokat två nya bilar nästkommande nummer vilket isånna fall innebär ännu en resa till Sundsvall.
Bjussar på en ny bild tagen i helgen, tyvärr började det regna så vi hann inte riktigt få det precis som vi ville men men.... kändes rätt uppenbart att den stora vattenkranen skulle öppnas ändå - jag hade ju tvättat bilen! Det slår sällan fel.


Lite att ta igen

Nej, hörni..... så här kan vi ju inte ha det. Bloggen måste stay alive! .... men har bara så sjukt mycket som ska göras på jobbfronten/fronterna.
Och är det inte jobb så är det ganska mycket att fixa med det ideela arbetet. I aug har vi i GR ju våra stora utställning, tror den kan bli hur bra som helst i år. Dessutom har jag troligen fixat ett bra samarbete med Gatbilar.se. Men vill att alla i styrelsen är delaktig i detta beslut så det är bara att maila ut lite info :P

Nåväl för att plocka in lite förlorad tid i bloggen så backar vi bandet till midsommar - sicken fest det blev!
Vi började med att vara 5 st som skulle fira tillsammans, det slutade med att vi var 13 pers som ville fira ihop här hemma på gården. Per och jag var laddade till tusen och planeringen började redan på måndagen innan midsommarafton. Massor som skulle köpas in och fixas inför. Vi var ganska slut på lördag morgon... efter att ha fått sovit 4 timmar. Gästerna kom 14.00 och sista gänget åkte 04.00 - underbart!

Första gästerna har tagit plats på den nybyggda altanen utanför köket.Det luktade duktigt med vitlök i huset, men fy så gott det är tillsammans med kött och majs från grillen!Ett glatt gäng med bilfolk så jag antar att Eddy, som är tung på högerfoten, gestikulerar och undrar vad slöhögar gör ute i vänsterfilen! Wembo sitter på trappen och drömmer sig antagligen tillbaka till Gotland ring som han var och körde på helgen innan med sin ombyggda Evo.


Erik gör tummen upp för maten snart är klar... eller för den goda ölen?


Måste ha varit för maten, se bara vad glad han blev när han fick sätta sig till bords.
Dessutom hade han fått det hemliga uppdraget att sjunga "små grodorna" så fort nån spillde. Behöver jag säga att det blev "ett par" gånger som han fick stämma pipan under kvällen.


BallongJeperdy, försten att smälla ballongen med sina bara händer fick svara på de något märkliga frågorna.... konstiga frågor får som ofta konstiga svar ;)


Behöver väl knappast någon bildtext - men jag försäkrar att det inte är som det ser ut!


Vet inte om Catta ville titta rakt in i kameralinsen eller bara springa åt  fel håll när det var dags för papp-fotboll


Kanske skulle Maradona vilja värva ett par spelare med shysst stil!


Min söta frisör Susanne och Daniel kom från huvudstaden för att fira med oss. Snart åker vi åt motsatt håll för att fira deras bröllop.


Och när myggen blev allt för besvärliga nångång vid midnatt så fortsatte tillställningen inne. Förutom vid 02.00 då det var det dags för hamburgergrillning. Då hade både varmrätt och efterrätt hunnit lägga och magarna började kurra så smått.

Erik och Pontus mös sedan ner sig i soffan för att kolla på 3D-film


Medan jag och Catta ertappades med att åka slalom inne i sovrummet ;)


RSS 2.0