Vackraste hästen fick hoppa lite igår som ...

img_1094 (MMS)

Vackraste hästen fick hoppa lite igår som belöning för att han kommit ihop sig lite bättre igen :) att vattenspridarna står på och tickar har han inga som helst bekymmer med. Skönt för annars hade vi inte kunnat rida på utebanan en endaste gång. :)


Tillsammans

img_1092 (MMS)

Igår var jag iväg och hämtade hem min Blue Scar - äntligen. En resa på 50 mil tur retur. Att det är helt galet att lämna en bil på reparation 25 mil bort det vet jag. Men vet oxå att jag känner mig trygg med den person och firma som då hjälper mig. Känns superskönt att Blue är hemma igen iaf och han gick som en klocka hela vägen. Nu blir det till att skifta om sulor på 19-tummarna och skicka på dem, en hjulinställning och sedan besiktning =) Sen är vi på rull på riktigt


Inte glömt

Jag har inte glömt er, men däremot har jag varit utan internet i veckan. Kan säga att ett liv utan cyberspace gör en smått nervig..... man blir rädd att man missar hur mycket som helst. =) Men nu är jag tebax - skönt!
Inte bara hästarna som ska trimmas inför s...

img_1071 (MMS)

Inte bara hästarna som ska trimmas inför sommaren ;)


Drive Like a Bug!

Bug Run eller gymkhana ;)
En feting tumme upp för Beetle reklamen. Humor fångar helt mitt intresse och nog känner många här igen sig va...eller?! =)
Drive like a Bug!Och för er som inte är med på vad för Gymkhana jag pratar i detta fall presenterar jag Ken Block, bland de bästa som sitter bakom en ratt enligt mig!


Titta vilken fin tårta tjejerna fixat i sa...

img_1067 (MMS)

Titta vilken fin tårta tjejerna fixat i sann Krk-anda dvs blå-gul.... Eller den blev tydligen blå grön då  konditoriet inte hade gult hemma. Men bara att de tänkte på mig värmer otroligt. Ännu en gång stort tack tjejer, ni är guld värda.


Underbar helg

Osså var det en ny vecka och en vecka närmare den riktiga sommaren och värmen. Fast just nu är det ju helt fantastiskt underbart ute med alla blommor som slår ut och doftar så himelskt gott.
Helgen har bestått av en del överraskningar och nya bekantskaper. =)
På fredagskvällen blev jag kidnappad och körd till överraskningsfest som klubbtjejerna arrangerat. Inte ont anande var jag! =) haha och det var superroligt, rätt trevligt att fylla jämt ändå kanske?!
Lördagen var vi bortbjudna till kära vänner som nyligen fått en liten Lucas, världens finaste Lucas. Underbart att träffa dem igen och hälsa på lillkisen.
Under söndagen bekantade jag mig med en stor vit Pelle och hans ägare. Ekipaget har tidigare mest satsat på hoppning men gör nu en satsning in i dressyrens värld. Välkomna! ;)
I övrigt har jag såklart ridit mina busar och även spenderat tid med Brian och Linda =)
Hästigt och härligt värre!


Lyckopillret!

Den här vyn och sällskapet ger verkligen glädje i alla lägen, och stunder att älska. Mitt lilla lyckopiller fick mig som alltid på andra tankar idag.Körde en tur på banan där vi joggade mest och körde ett väldans okomplicerat pass. Lika mycket stöd på båda tyglarna kan vara nog så svårt ibland. Man sitter ju lätt och tjyvhåller lite extra på den ena eller andra sidan ;) Återhämtat mig lite under dagen och sen varit iväg för att ha träning med en av deltagarna i sitsprojektet. Med det är mitt horzey-life igång igen, JIIIPPIIIE! Vilket också kom igång med en ny förfrågan om att hjälpa till med ridningen av en 6-åring samt en ny elev - spännande!
Ser fram emot att fortsätta jobba med mina elever över sommaren, de ger mig alla så mycket tillbaka, hästar som ryttare. =)


00.44.....

..och därmed även dags för mig att däcka. Sista TUNGA tentan innan sommarn är gjord. Den var allt annat än en "barnlek" och satte verkligen fart på geniknölarna. Jadå, vi får väl se vad det resulterar i, men hoppas inte för mycket.
Åkte hem och umgicks med mina underbara föräldrar innan jag knallade över på rätt sida av staketet för att sköta om hästar och jobba fram till småtimmarna.
Men som sagt nu väntar sääääängen och i morn - horzey life!!!!!!!!

Sleep Tight!


Flytta påre!


Älskad......älskad....


Det fanns inget mer vi kunde göra. Vår vackra och underbart snälla Wessley är sjukt saknad! Du gav oss många fina år hjärtat och minnena av dig lever vidare hos oss. Vi ses igen - det kan jag lova!
<3


Min lilla "DK"  Drift King Fille!

img_1048 (MMS)

Min lilla "DK"  Drift King Fille!


Det finns ju alltid en baksida. De ger en ...

img_1047 (MMS)

Det finns ju alltid en baksida. De ger en så mycket glädje genom livet men det kommer alltid en dag då även människans bästa vän visar ålderstecken. Vår Vessla är kvar med oss ännu men för hur länge till vet ingen. Beskedet var tungt och beslut som bör fattas är sånna man vill skjuta framåt i tiden. Älskade hjärtat <3


Mina färger

Schockemöhle Sports prickade verkligen rätt när de satte färgerna på vårens och sommarens kollektion. Det här är de färgerna som jag trivs som alla bäst i. Har ni oxå sånna färger som ni dras till i butikshyllorna och som ni känner att ni kan ha på er och må bra i oavsett humör, vilka är det? =)Kaffe kaffe kaffe, när man nästan pluggar ...

img_7025 (MMS)

Kaffe kaffe kaffe, när man nästan pluggar livet ur sig blir det mycket snack och tankar om kaffe och andra härliga drycker som red bull mm. Desto mindre om hästarna, hoppas ni har överseende ett par dagar till bara! Fighting spirit!!!!!!


Brians start


Linda gav mig länken till filmen från min och Brians start för ett tag sedan, tänkte att jag kanske skulle ta och blotta oss på bloggen oxå. ;) Under 3 v innan tävling filade vi tillsammans och gjorde ständiga framsteg, även om han är lite väl ivrig emellanåt :) Snart flyttar ekipaget lite närmare och vi kan fortsätta trimma ihop, har saknat dem båda. Men Brian är nog nöjd när mamma Linda fått satsa på sin hoppning under tiden, där de gjort stora framsteg - heja!

Nedan kommer den sammanfattningen jag lämnade efter tävlingen i ett tidigare inlägg.

"Det var blåsigt som attan vid utebanan/framridningsbanan på söndagsmorgonen så planen blev att rida ur den värsta energin och försöka få hern att lossa lite i sidorna redan här, men ville komma in i ridhuset så snart det bara gick, även om det var skönt att vara ensam på utebanan. Väl inne ägnade B lite av sin energi åt att spöka innan han sedan fokuserade på vad det egentligen var hon där uppe ville ;) När han så klev in på tävlingsbanan så tror jag han tyckte det var lite skönt. Bara han och jag och lösa uppgifter tillsammans. Det blir lite spretigt i avsaktningarna emellanåt och lite "jag kan jag kan jag kan" i igångsättningarna då han nästan inte vet vilket ben han ska springa på. Men superfin i sidorna, uppmärksam på mina önskemål och galoppade bra dvs. låg kvar i takt och tempo utan att försöka manövrera själv. Så det var en superglad ryttare och ägare som möttes utanför ridhuset. Poängen gjorde oss ännu gladare då vi belönades med 66,48% däribland några 8:or, härliga kommentarer och slutord! Det gav en hedrande 2:a placering i LC:2.

Vi är jättenöjda, han är så pass orutinerad på dressyrbanan och det var års-/ livsdebuten för han och mig tillsammans. Linda fick många glädjande kommentarer om fin fina Brian denna dag iaf och det är visst inte bara jag som tror på honom. =)
Happy Happy Haaaaaappppppy!"

Regnigt och kallt. Vad passar bättre än en...

img_1036 (MMS)

Regnigt och kallt. Vad passar bättre än en stooooor kopp the och plugg.


Vad gillar ni min kräftbränna?! Oups! Näsa...

img_1032 (MMS)

Vad gillar ni min kräftbränna?! Oups! Näsan är nästan men inte riktigt lika röd, hahaha


Piffigt!


Här kommer två bilder på oss från framridningen till Msv B:5 på Storvik Ovansjö RK =) Av någon anledning börjar jag tänka på en viss melodi när jag ser dem, " Här kommer Piff och Puff....."
Stort tack till Roger som fotat och Cornelia som redigerat!
Älskar honom så, kraftpaketet.
Det här gör mig inte exakt lika glad men d...

img_1025 (MMS)

Det här gör mig inte exakt lika glad men det är bara att gilla läget och spendera all tid man kan ihop. Tur att jag iaf kan sitta ute och plugga så man får i sig både sol, energi och alla härliga vårdofter.


Ni gör mig glader


ååååh, jag får glädjefnatt när ni kommenterar i bloggen! Tack snälla ni som tar er tid att tycka till! =)


Och appropå glädjefnatt slog det mig att det snart är dags för bönderna att släppa kossorna på grönbete.
Om ni är intresserad av att se riktigt lyckliga kossor föreslår jag att ni traskar in på er orts mejeri och kikar efter närmaste bonde tex Arla eller Gefleortens Mejeri 


Tanken att....

Tanken att flytta till Upplands-Bro slog mig precis!
I köket på det här huset skulle dessutom den fantastiska kaffemaskinen få plats. För det är då ett som är säkert, har man råd med huset på sina nästan 21 miljoner har man def råd med kaffemaskinen ;) *spara spara spara*
Nån som känner att de vill hyra flygeln? :P

Residence fastighetsmäkleri kan ni läsa mera om gården.... och dreggla.
Och där åkte sista tygbiten av! :)

img_1026 (MMS)

Och där åkte sista tygbiten av! :)


Eurooooo

Här kommer en bild på ett par av de två ridbyxor jag fick förra veckan av Anna i tyskland! Ett par  Euro-Star med mudd/resår nerpå benen. Det är första paret jag har med den nymodigheten och måste säga att jag älskar det. Superskönt! Hur många gånger har man inte stört sig på att kardborren glidit snett lagomt till man tryck på sig ridstövlarna och i brist på tid hinner man inte rätta till det utan det får sitta som det gör och skava på fotknölarna. Nej fler sånna här kardborrelösa måste det bli sen.
Som fattig student känner jag mig lyckligt lottad över att ha en så hästnördig svägerska i samma storlek som mig ;)  Förhoppningsvis kan vi snart åka ner och hälsa på henne och det stall hon jobbar i, hoppas hoppas hoppas.RSS 2.0