På väg till tandläkaren....


Tjo på er!

Nu har det varit lite mycket av allt de senaste dagarna men tänkte uppdatera er under kvällen ;) Och det när jag sitter och tycker synd om mig själv efter att ha varit hos tandläkaren och lagat ett hål =( Inget jag känner av alls.... men min tandläkare ansåg att detta bara måste göras... själv tror jag mer hon behöver slantarna till all den nya teknik de hade pepprat lokalerna med sist jag var där på kontroll. hum.......


En knuff på vägen...

Nell skrev till mig idag och ville att jag skulle rösta på hennes ponny Black Jack till "Årets Häst" i Libress tävling.
Kunde såklart inte låta bli att vara nyfiken och önskade mig en motivering, även om jag redan röstat såklart ;) Men tänkte att är den bra så kan jag ju faktiskt ge en knuff på vägen. Då hennes story påminner väldigt mycket om mina egna resor och allt det arbete jag lagt ner för ta mig dit jag vill med mina små projekt till hästar =)
Så kommer en bild på Jackie och Nells motivering, ni som vill rösta går in på Libress och sök på Black Jack. 


Black Jack, 1995, Imp. Irland, Äg: Nell Perland

"För ja å Blackie har fått kämpa så himla mkt. Vi köpte honom felriden, smal, ommusklad å utan konids. Han kunde nt trava på fyrkantspåret, å nu går han LA-rörelser å LA-hoppning. För att han betyder allt på mej å älskar mej för den ja är, å att ja älskar honom så himla mkt att dt skulle betyda så himla mkt för mej om han blev årets häst. Ja struntar i att ja vinner priser om han vinner, bara att han blir årets häst räcker för mej <3"


Dagens, helgens... kanske veckans favvo!


Vaaar är baaaaggyjeansen? *sjunger till melodin av "bag in box"*

Idag var det ridning på fm och fotoshoot på em! jihuuuu...
Vaknade och var supertaggad men efter att ha ridit sig svettig på två hästar och sedan fått stått i en varm dusch så var det svårt att få på sig tillräckligt mycket kläder för att känna att shooten var lika tilldragande som på morgonen igen. Tanken var tjocka strumpebyxor, långkalsonger... ett par till långkalsongen och allt detta skulle jag gömma under mina "baggyjeans". Fast jeansen har visst rymmt :( så jag fick nöja mig med två lager under vanliga jeansen = tråååångt!

Spaniz var ut i skogen och sprätte lite och Fille och jag var ner i ridhuset. Väldigt enkelt arbete efter att han stått ett par dagar i väntan på hovslagarn. Mycket volter och varierande vägar för att mjuka upp och göra honom följsam i kroppen. Han hade en liten svullnad på vä bak men det kopplar jag till det låååååååååånga bromsspåret som var i hagen när jag tog in i går. Och det fanns ingen värme eller nåt så blev nog bara en liten ansamling vätska, vilken försvann med lite jogging =)

Blev ett par bra pics idag iaf på Dannes Opel Astra som kommer med i nästa nummer av Gatbilar.se. Har suttit och gått igen om dem nu och sållat lite, blir ju en hel del flum oxå ;) såklart!

Så nu blir det sängen, i morgon väntar hästarna som vanligt, lite jobb och en tripp till IKEA och MIO - vår säng, sängbord och köksstolar har kommit!!!



Fröken bissy bokar träning under en pause i shooten =) Fast denna gång e det jag som är eleven. Fredrik kommer upp under nästa vecka så då får man sig en omgång!


What a lovely wednesday

Idag lyckades jag äntligen sätta mig och fokusera ett par minuter på att skriva en kort..... kort presentation att lägga på KRK´s hemsida. Har ju blivit beviljad från ridsportförbundet att få ingå i projekt "motivation och inspiration" som en av de tränare där medlemmarna få utnyttja sina bidrag på =) SKITKUl!!!
Men kändes mest som om jag stolpade upp endast ett fåtal av de saker man gjort här i livet... hihi

"Patricia satt för första gången i sadeln som 11 månader gammal och var därmed stämplad för livet!
Patricia examineras till sommaren som C-tränare i dressyr och har sedan tidigare en hästskötarexamen. Under ponnytiden tävlade hon framgångsrikt upp tom FEI och var bland Sveriges topp 15 ekipage. Många fina meriter och titlar togs efter långt och hårt arbete vilket uppmärksammades med Prinsessan Madeleines Stipendium. På storhäst tävlar hon nu med hästen Gazpani och det upp tom MSV A."

Osså vräker jag på med ännu en bildbomb på Spaniz som skötte sig kalas idag. Mycket bättre frammåtbjudning och rörelse i ryggen så plockade upp honom en aningen och jobbade bakbenen mer inunder mot vikten. Galoppfattningar på rakt spår på kvartslinjerna för att känna att jag har honom på plats mellan hjälperna och att han spårar. Samma här tänkte mycket frammåt uppåt innan fattningarna för att få honom trampa under mer och göra större gest = jobbigt tycker Spaniz. Sen favvo övningen att sicksacka i trav och galopp endast ett par spårng från spåret och sedan tillbaka igen. Då får man både jobba med balans, styrka och kan kolla att han är med för skänklarna, annars blir han innan man är klar iaf =) Avslutade i galopp med att flytta ett par steg in, ett par rakt fram och sedan byte för att göra hjälperna extra tydliga *taaaaaadaaaaaa* Klockrena byten, ett åt vadera håll, massor av beröm och avslutande travarbete lång och låg på ständigt nya vägar =)

I morn blir det nog en busig skogstur för store brun =)



Pepptalk inför dagens träning, det mest går in på ena sidan och ut på andra tror jag ;) Bara ord som mat, ut och GOS som fastnar =)

På väg...*jiiiippiieeee* off we go!


"Fadder Per" som faktiskt investerat i Spaniz fina Pessoa-täcke!


Power-Mazda med attityd för mer


Texten om Mazda RX7:an ligger upp på sidan Gatbilar.se nu så jag rekomenderar ju alla er bilfreaks som ännu inte fått tummer ur ännu att glutta in och surfa runt lite där, kanske lämna ett och annat avstamp oxå!


För att läsa hela texten klicka ... här!


Är inte hösten underbar?!

Jag ska hålla mitt ord och lägga upp ett par bilder på Spaniz ;) Dagen till ära klädde han dessutom på sig lerskruden - passande va!? Gaaaaah vad jag ogillar hösten! Iaf när det bara är slask, häromdagen var det sisådär lagom fruset i marken så man kunde stampa till hagen lite, men sen bidde det sol och plusgrader och vips så kunde Fille träna på sin drifting och sina slide stop i lervällingen. Och föresten, gissa vem som var här idag. Hovslagarna *huuuurrraaaa* dessutom var det gratis, så nu kan Fille trimmas igen!



Öööööh va? Jag? lortig..... neeej det var han där... han som precis gick ut



Lerinpackning för mjukare och lenare hy?


Tack  gode gud att någon uppfann varmvattenberedaren...


.... och Schampo!


E jag inte stilig igen va!? *blink blink*


Fönstershopping för kalla höstdagar

Har jobbat en massa idag hittills. Bland annat skrivit om en himla fräck Mazda RX7 som kommer ligga i rampljuset på sidan gatbilar.se.
Är på språng upp till stallet men under eftermiddagsfikat surfade jag lite på schockemoehle-sports.com för typ 1000:de gången. Försöker hålla mig till den billiga "fönstershoppingen" men det är fasen på upphällningen nu ;) Kaaaaanske man skulle ta och införskaffa lite nya grejer till hästarna igen.... och mig hihihi.....


Super nice benlindor!



Allrounder style, med 220g fyllning


Annars har ni väl inte missat att Hööks släppt lite shyssta grejer i en Gold Medal serie


Shopping weeeeekend


Dålig med bloggande över helgen men har faktiskt knappt varit inne något. Det har varit det gamla vanliga tempot. Från stall, direkt in i dusch och ut på uppdrag. Denna gången var uppdragen sjukt roliga.... om än dyra! Men men men.... det är så underbart att äntligen kunna få köpa möbler och detaljer till torpet. Nej fel, till gården har vi kommit överrens om att det faktiskt kan kallas numer =)



Bara ett urval av allt som beställts respektive hämtats =) Jag ska ta lite "livebilder" åt er direkt från torpet.... gården. Men det får bli under veckan. =) Det har nämligen landat jordens teknikbomb oxå ;) Crestronsystemet!


I  övrigt har det som sagt tränats med Spaniz iaf eftersom jag fortfarande inte fått någon kontakt med min hovslagare så han kan hjälpa mig få på Filles sko igen *suck* Men satsningen på min lång, låg och fram vecka börjar ge bra med resultat. Börjar gå lite mer per automatik igen för sötisen.

Sen har jag hunnit jobba lite med att boka fakturor åt Per och företaget. Så skönt när man har det avklarat!

Nu blir det sängen, kommer falla som en nedhuggen tall - tiiiiiiiiimber!

Godnatt!


Ridteknik och annan teknik....

Yes- fick ju en del gjort idag precis som önskat! Fast jag fick byta reportageskrivandet mot att boka fakturor åt Pers företag då jag inte kom in på den mailen där jag hade all info på. Datorer och cyberspace ska bara funka- inte krångla! Hum.... får se hur det går när vi flyttar in i torpet sen bara, det håller just nu på att bli ett hypermodernt teknikcentra tror jag. Styrsystem och massa roliga, dosor och mackapärer. Ja, en har till och med touchscreen och gissa vem som är på bakgrundsbilden... Fille - såklart! Jag får visa er lite smått och gott under helgen;)

Träningen med Spaniz gick iaf som önskat idag. Vi har trimmat lite på uteritterna bara den här veckan för att han frivilligt ska sträcka ut ordentligt och trava på. Tycker han backat av alldeles för mycket efter all fokus på samling så nu är det bara att backa tillbaka ett par steg =) Var ner i ridhuset idag och fokus låg helt på att han skulle komma ner med nacken, upp med ryggen och manken som högsta punkt. Tror han går och tjuvkniper lite i länden så nu fick han verkligen öppna upp och gunga på lite. Sen lite övergångar på det, då blir det jobbigt såklart =) Fångade upp honom lite innan avslutat pass - mycket nöjd med känslan och bilden =) Tror vi kan köra liknande arbete under en vecka bara man aktar sig för att köra för långa arbetspass.
Fille då? Ja, den busen lyckades stampa på sin ena framsko när vi red ut så nu måste jag ha tag på hovslagarn - suck! 

I morn startar Madde med "Rutan" i 3-års championatet dressyr. Klassen börjar 15.00 och hon skulle visas vid 18.00. Hoppas hoppas hoppas det går vägen i denna omg 1 och att vi får se henne på web-tv i finalen på söndag.
Är ju Fille och Spaniz hästgranne, dessutom söt, så jag tror de håller hovarna oxå!




Up - Upp

Ingen har väl missat att Disney Pixars nya film film "Up", eller på svenska "Upp" (svår översättning det där) har premiär i morgon den 16 oktober?! Som troget Disney fan tänkte iaf jag att att ett biobesök skulle vara på sin plats! =) Nån mer som gillar Pixars filmer eller ska ni se någon annan film under helgen?




Carl Fredricksen har i hela sitt liv längtat efter att få upptäcka världen och leva livet. Men vid 78 års ålder verkar det vara aningen sent, tills en ödes nyck (den ihärdiga 8-årige scouten Russell) ger honom en ny chans. ”Upp” tar oss med på ett spännande äventyr där det omaka paret träffar på oländig terräng, oväntade bovar och djungelvarelser. Så nästa gång du letar efter äventyr – se Upp!





 

 





Ny dag - nya äventyr



Gaaah, hade svårt att somna igår men lyckades till slut! Var rädd att jag inte skulle vakna när klockan ringde i morse men det sitter väl i rutinerna snarare =) Var upp och gav hästarna frukost och mös lite med dem innan jag knatade ner till huset igen för att själv få i mig en skinkmacka och KAFFE! =)
Har ridning, skriva reportage och kanske ett gymbesök på schemat idag. Måste sluta skjuta det sistnämda framför mig, det behövs om man ska orka satsa. Kanske ska rikta in mig på ett Core-pass i em helt enkelt!

Vi höres senare. Vad händer ute i resten av Sverige? Några bra tips på hur en fd träningsnarkoman ska motivera sig för att ta sig till gymmet igen?





Primadonna?


Efter en avslutad kvaldag för 6-åringarna i dressyren så slutade Sigrid och Primavera (Don Primero 981 - Figaro L 1375) på en 5:e plats. *wiiieee*



Nedan hittar ni en film från deras start nere i Falsterbo i somras där de slutade 8:a om jag inte missminner mig.



Nu blir det garanterat sängen och sova i massor! =)  Tror jag ska somna till ett avsnitt av "Halv åtta hos mig" .... om jag klarar det. Jag brukar fastna i Helge Skoogs festliga kommentarer mest bara =)


Rustad för kyla

Mmm hade sett fram emot mysiga uteritter med hästarna idag, tyckte det var ganska skönt när jag var upp och morgonfodrade dem. Men efter att pratat med mamma som ansåg att hon höll på att frysa ihjäl när hon varit ute med hundarna så rustade jag mig genast med termobraller och dunjacka. Hade förvisso gärna behållt mössan på under hjälmen, men tänkte att det kanske var att gå lite till överdrift innan snön ens fallit. Dessutom som jag inte riktigt klok ut ;)
Behövde inte frysa så värst mycket åtminstone, fick jobba mig duktigt varm på hästryggen. Fille var som en liten vild kängru och ville gärna visa upp sina kvalitéer för byborna - så väl på som ovan mark! Spaniz är mer cool lugn men låser sig gärna i nacken när det blir lite läskigt. Liten jag på stor brun får rätt mycket att kämpa med då haha.

I övrigt så börjar Svenskt Avel- och Sportchampionat 2009 på Flyinge idag! 6-årigarnas dressyr är först ut och jag noterade att Sigrid Bergåkra Berglund från Hälsingland låg på andra plats med sin Primavera. Vilken var den hästen jag fastnade för när hon visade några av de hästar hon hade i träning under kliniken för Elisabeth Lundholm. Jag håller tummarna för dem och får hålla ett öga på den där resultatlistan =)



Fille gillar att studera kossor och tycker det är jättespännande att hälsa på kalvar...





Resten av veckan på Flyinge ser ut som följande:

 

Onsdag 14 okt

  • Dressyr omgång 1, 5-åriga hästar
  • Dressyr omgång 2, 6-åriga hästar
  • Löshoppning omgång 1, 3-åriga hästar

Kväll: Saluhästvisning av Flyinge AB

Torsdag 15 okt

  • Dressyr omgång 1, 4-åriga hästar
  • Hoppning, omgång 1, 4-, 5- och 6-åriga hästar

Kväll: Dopingseminarium med paneldebatt – Peter Kallings kommer och föreläser.

Fredag 16 okt

  • Dressyr omgång 2, 5-åriga hästar
  • Dressyr omgång 1, 3-åriga hästar
  • Hoppning omgång 2, 5- och 6-åriga hästar

Kväll: Middag med 25-års jubileum på Star Hotell i Lund.

Lördag 17 okt

  • FINAL dressyr 6-åriga hästar
  • FINAL dressyr 4-åriga hästar, testryttare
  • FINAL hoppning 4-åriga hästar
  • FINAL löshoppning 3-åriga hästar

Kväll: Auktion arrangör: SSHS  www.sshs.nu.

 Söndag 18 okt

  • FINAL dressyr 3-åriga hästar
  • FINAL dressyr 5-åriga hästar
  • FINAL hoppning 5-åriga hästar
  • FINAL hoppning 6-åriga hästar

Inget för sjukdagar

Idag fick jag ett rejält bakslag i min förkylning. Trök trök trök men inget annat att göra än att trycka i sig mängder av Alvedon och bita ihop. Stallet och hästarna får en ju att känna sig en gnutta piggare för stunden.
Har lyckats lägga lite tid på att organisera om på KRK´s hemsida och fixat lite nya annonser samt påbörjat en rampljustext till Gatbilar.se. Just ja, jag berättade aldrig att en av mina bilder hamnade som huvudbild på omslaget av månadens nummer. Blir alltid lika glad av det. Plus att en annan bild blev poster. Totalt skrivna reportage blev ett sexsidigt reportage om Jessicas Supra, ett femsidigt reportage om en Volvo S40, 1½ sida om Jimmys Saab och lite eventbilder =)

Har du inte tidningen och gillar bilar?! Jamen vad väntar du på, börja prenumerera! ;)

Jag som tagit huvudbilden på omslaget!


Ska försöka kurera mig lite nu och ladda inför en aktiv tisdag!
Vad händer hos er ikväll?


Live to Win!

Livet är egentligen alldeles för kort för att spillas bort. Hur många gånger kommer man inte på sig med att göra saker som man egentligen inte alls vill - men man måste. Eller egentligen kanske inte alls måste men tvingar sig till det ändå. Livet är förvisso full av måsten men därimellan måste man nog kunna boosta med lycka och glädje.

När det kommer till ridning är jag fruktansvärt duktig på att sätta långsiktiga- som kortsiktiga mål. Desamma är jag med de ekipage som tränar för mig då jag anser att det är jätteviktigt att veta vart man ska för att kunna strukturera träningen och hela upplägget kring hästen. MEN när det kommer till vardagen och arbetslivet känner jag fortfarande att jag inte alls hittat mitt spår. Det finns så ohyggligt mycket som är roligt så jag irrar mest som en yr höna mellan olika riktlinjer. Skulle verkligen behöva kasta ankar och sikta min energi på mindre saker. Är nog ett måste om man vill bli framgångsrik iaf. Vägen dit man vill kan vara huuuuuur krokig som helst men jag vet iaf vart jag ska och kan hitta sidovägar för att ta mig runt hinder eller arbeta extra hårt för att övervinna problem. Så vad jag ska jag göra? Sätta mig ner och fundera vad jag vill med mitt liv kanske istället för att önska en massa saker.

Christoffer Lindhe, simmaren som blev årets kämpe 2008 är helt otrolig vad det gäller att kämpa. Att som tonåring förlora sina ben och vänster arm i en tågolycka skulle sänka de flesta. Visst saknar han känslan av att kunna göra allt obehindrat och vara som alla andra men han påstår sig inte lida. Av sitt handikapp har en otrolig kämparglöd väckts, han simmar nästan snabbare nu än med alla kropsdelar. Han tränare mycket och har tagit mängder av medaljer och var 4:a i Paraolympics Peking. Sånt är sjukt inspirerande, det visar att det finns inga gränser bara man vågar kliva ur sin egen komfortzon.


Sovmorgon!

Guuuud vad det var skönt att få snooza lite idag! Trist bara att man dragit på sig jordens förkylning och har ett huvud tyngre än 5 påsar mjöl. Innehållet känns dessutom som densamma - pulvrigt lixom ;) Gick inte upp förräns 8.30 och har nu duschat och käkat lite frukost. Ska dundra iväg med Blue till macken och tanka lite och kanske blir det en snabbtvätt. Har alla grejerna med mig (hjälp, jag är skadad) och solen skiner så då kan det vara nice att brumma hem med polerad kärra hihi.

Ska förbi pappas jobb innan avresa såklart och säga hejdå.... önskar han kunde följa med hem till landet bara.

Vad ska ni göra idag då?!


On my way back

Dagarna i Flyinge har varit toppen. Föreläsningarna denna vända har handlat om
*Hästens Exteriör - Lars Berglund
*Prestation- hållbarhet och träning - Lars Roepstorff
*Hovar - Odd Granlid
*Avel & Sport - Ingvar Fredricson
*ABC - sjukvård
*Mentorskap - Elisabet Lundholm

Som vanligt efter kurser så är jag såklart full av inspiration och motivation just nu. Att vista sig i den miljön för det första ger ju nytändningar bara det, man längtar ju bara hem nu för att få slänga sig på hästryggen.

Att sova hos kusin Hanna (polishustrun ;) )var megamysigt och vi hade riktiga tjejkvällar framför tv:n då Emil jobbade natt. Så efter att vi slutat kursen igår letade jag mig till Lunds köpcentrum och köpte ett par örhängen från Pilgrim åt Hanna. Packade sedan det sista och begav mig mot Helsingborg där en glad "lillebror" Johannes väntade. Fick se hans renoveringsobjekt (huset man förhoppningsvis får sova i vid nästa besök), rundvisning i hgb. Verkar vara en jättefin stad, allra helst ute vid vattnet - vilka villor!!!!  Sen åt vi middag med hans föräldrar och satt och pratade ända in på småtimmarna.

I morse styrde man så åter ut på vägarna och det mot Jönköping - mot rätt sida av skåne gränsen ;) Anlände till pappa vid 11-tiden så har suttit och sällskapat med honom där och hjälpt till med lite skrivelser som behövde göras. Nu hemma i lägenheten och har nyss fikat, weeee... =) Ikväll blir det att softa i massor osså ska vi käka Thaimat.

Oh just ja! Pappa lämnade bilen till en kille med egen firma här nere som han känner sedan tidigare och han fixade blue medan jag var borta. Så nu kan jag köra resten av vägen hem utan svettningar! hihi
Har verkligen världens bästa Pappa!


Någon som ska titta på Grey´s Anatomy ikväll?



Hade kameran med mig igår i förhoppning att någon läckerbit skulle dyka upp. Var inte helt i onödan man lurpassade. Men hemlighåller namnet på hästen då den kommer visas under Breeders nästa vecka.

 

 

 


I Lund... trots allt

Kom så äntligen fram till Lund för någon timme sedan. Tydligen inte alls min dag detta =/ Började med att försova mig så hela dagsplaneringen blev lite av pannkaka, men nåväl skulle ju iaf bara vara en resdag så om jag kom iväg 10 eller 12 kunde väl kvitta. Beger oss (pappa och jag åkte karavan) från Gävle mot Sthlm, där köerna väntade pga nån avstängd väg. Möter upp snälla Joel så jag får låna en GPS. Ska så påbörja resan från Sthlm mot Jönköping då någon troligen fått vattenplaning i höstregnet och nu förhindrar stora delar av trafiken *SUCK* gick hyffsat smidigt i min och pappas fil iaf TACK GODE GUD! Vi tuffar på stämmer av längs vägen att mat vid Tuppens världshus vore bra. Hör nr jag svänger in på parkeringen hur min bil pluttrar..... Åh neeej.... ljudet låter som om det kommer från avgassystemet..... Vi käkar iaf och funderar lite, kommer ut och ska fortsätta resan och bilen låter värre än både grannens folkrace bil och epatraktorn som brassar igenom byn ibland. Iaf i cupén - folk utanför verkar tycka att en bil med vinge nog ska låta på detta viset. Börjar ringa folk i hopp om att få tag på någon med garage i jkpngstrakterna så man kan lyfta bilen och se vad som hänt men helt utan framgång så vid J blev det helt enkelt att ta av åt Pappas lägenhet några mil åt "fel håll" och byta bil med honom. SEN kunde resan flyta på som önskat heeeela vägen ner till HGB och slutligen Lund. Dagens lärdom? Jag ska köpa Saab ;) Näääärå men tur i oturen att det gick att lösa. Nu är jag hos kusin Hanna sjukt trött och ska däcka i min lånade tältsäng =) i morgon väntar Flyinge! =)

Så sorry att jag inte svarat på inlägg och kommentarer men det kommer!

Kramar från Skåne! =)


Mitt lyckopiller


Det är inte första gången ni läser det och troligen inte den sista heller.... men Filipin är mitt lilla lyckopiller. Igår efter träningarna så var jag så sjuuukt jäkla less på söta Spaniz. Det var ju ingenting som funkade - ingenting! Hade först lite dressyr och sedan lite markarbete över ett par bommar för att stärka hans galopp lite. Men hade ett himla sjå innan jag fick han dit jag ville.
Det medförde såklart att man drog sig lite för att göra liknande arbete med Fille idag, allra hellst eftersom han är motsatsen av coola Spaniz. Han är snarare som en speedad duracell kanin så snart han ser en bom. MEN kille är ju också en pärla på att överraska (spaniz oxå faktiskt i positiv mening...bara inte igår ). Fille höll sig i alla fall sansad och i form, hade en grym känsla över galoppbommarna och kontrollbommen. Märks att han börjar komma i form igen för ridbarheten blir bara bättre och bättre efter sommaren.
Spaniz fick sig en avslappnande tur ut i skogen med bus och lek, det var han helt klart värd efter gårdagens tappra kämpande.

Är träningar för Fredrik B i helgen och jag hade gärna åkt in med Spaniz men har lite annat att stå i innnan avresa mot Flyinge på söndag tyvärr. Har varit duktigt och pluggat inför vårat första skrivprov på C-tränarutbildningen fast det sagts att vi inte behövde. Men förhoppningen med att läsa var ju att hitta det "rätta" tänket.



En bild från i vintras när Duracell-Fille och jag gymnastiserade lite


8-bitars Nintendospel

Hur många goda minnen har man inte till dessa klenoder egentligen?! Det var ju helt fantastiskt när de kom! hum, har en känsla av att jag själv låter som en gamla dammig sak som skulle kunna tillhöra medeltiden hahah
Men nu ska jag iaf sälja av alla mina 8-bitars spel. Sålde av ett gäng redan för nåt år sedan men nu är det dags igen. Ligger i en kartong här hemma och tar plats bara. Själva huvudenheten gjorde jag mig ju av med redan förra vändan oxå så jag har vissa problem numer att återuppliva minnena vid konsollen. Tur att det finns X-box, x-box 360, PS2, PS3 och Wii i huset som tar 6 gånger så stor plats haha. Märkligt ändå - flesta av dem är undanstoppade i nån garderob eller så. Och varken Per eller jag är spelfreaks.... kanske har jag precis hittat en svag länk hos oss?! hihi

Någon som är intresserad av något av mina spel?!

100:-
Anticipation
Puzznic
Puzznic (med skydd och manual)
Road Fighter (med skydd + manual)
Silent Service (med skydd och manual)

150:-
Off Road
Racket Attack (med skydd och manual)
StarTropics (med skydd och manual)
The Adventure Island II (med manual)
Turbo Racing

200:-
Cobra Triangle (med skydd och manual)
Little Samson (med skydd och manual)
Paper Boy (med skydd och manual)
Tiny Toon
Track and Field II (med skydd och manual)


I´m back!

Gav mig på att starta en ny blogg i samband med nya hemsidan. Tyvärr blev jag missnöjd över bristen av funktioner och inställningar som var på den så därför kommer jag nu tillbaka. Den fick iaf ett antal chanser på sig meeeeeen, jag trivs bättre här!

Så därför får ni ursäkta röran till och från =)

Nu blir det iaf stallet - igen. Tänkte faktiskt hoppträna lite idag, och gymnastisera lite =)


RSS 2.0