Vitt vitt vitt....

puuuh! Nu har jag haft några timmar att fått pyssla i stallet och här hemma på. Man blir helt tom i pallet efter att ha tentat av ännu en del i Byggnadsteknik. Jag hade dessutom totalt felkalkylerat vad som skulle göras till denna skrivning. Någonstans var jag helsäker på att det bara var på byggnadsfysiken i boken och när jag sedan i helgen var ut på nätet för att lyssna på föreläsningen, som visade sig vara i tre stora delar, varav betoningen låg helt på fukt och värme. Relativa Ånghalter, Mättnadsånghalter, transmissioner, värmekonduktivitet och jag vet inte hur mycket mer än vad som stod i boken. Jag hade tänkt gjort tentan igår men fick vacker skjuta på det till sista stund och ta det i dag på morgonen eftersom jag kände mig helt hjärntvättad efter att ha matat in mängder av teorier och fakta. Ingen vidare rolig skrivning. Men klarade den med 90p av 100 trots allt. Samma resultat som vid förra.... hum.... verkar vara en magisk siffra för mig och den här kursen.
Ska kika redan ikväll på vad som ligger i linen för kommande skrivning ;) Den ska jag def skriva redan på söndagkväll för på måndagen så  bär det iväg på andra äventyr.

I övrigt så har det typ snöat konstant i 7 dagar här hemma. Gården är överbelamrad med snö. Men vi var faktiskt dukitga och höll undan här hemma - vartefter snön fyllde på. Underbart var att en av våra grannar heeeeelt oväntat tog sin slöslunga och körde upp den långa gången på baksidan och de metrarna som är till hagen. Jag skuttade med lätta steg bort till honom när han var ute och körde, tackade så hjärtligt och jag tror han såg i hela mitt ansikte hur glad jag var för jag hade rent av ett helvete att hålla snön borta på den delen. Gången verkade nästintill oändlig! Och han log..... vilket gav mig chock nummer två. - Inga problem jag tyckte det var lika bra när jag ändå var ute och ni hade så mycket. Jag kan lika gärna köra lite till. Du behöver inte fråga, jag bara gör det ändå!
Och jag tror, att hans välvilja i detta fall beror på något så enkelt som att jag slänger upp handen och hejar om de åker förbi när jag är på baksidan.
Det är så enkelt att heja på folk och det skapar mer trivsel, men många svenkar har verkligen en tendens att "bli blinda" så snart de ser någon som de känner igen, för tänk vad jobbigt att sätta upp en hand eller öppna munnen och säga tre bokstäver, sammansatta i ett ord - H.e.j!
För att inte tala om ett leende. Hur svårt kan det vara att dra på smilbanden när man är ute, det sprider sig ju som löpeld och gör en tråkig vardag så mycket roligare. För du vet väl hur du själv reagerar när du möter någon som ser glad ut. Det rycker fakstiskt i mungiporna och en stund efter kan man komma på sig själv att känna en form av välbehag. Sånt gillar jag!!!

Trots dessa määäääääängder av snö så är färgen vit något jag gillar väldigt mycket just nu, av flera olika anledningar.

Har ni påverkats av allt detta snöande?!

Jag är inte helt säker på var jag ställde ...

img_8440 (MMS)

Jag är inte helt säker på var jag ställde bilen. :) det vräker ner nåt så sjukt mycket snö.... Fortfarande!


SVT Play - Globen

Det funkar toppen med sändningarna från SVT Play. Och hur hittar man dit nudå om man precis som mig föredrar hästar före Idol.
Jo, då går man in på http://svtplay.se/v/2243851/hastsport/stockholm_horse_show_-_hoppet_26_11

Skrolla ner lite och klicka på "Livesändningar" så uppdateras listan nedanför med de kommande sändningarna!
Klicka på den aktuella sändningen när klockan är slagen. Nästa sändning börjar 19.00
Och så här ser schemat ut för resten av helgens sändningar på play.

SVT Play fredag 26 november 2010 kl 19.00-23.15: Stjärnstafett (stafetthoppning, fem par), internationell hoppning, kamelshow, Reining clinci med Anki van Grunsven och internationell hoppning.

Lördag

SVT Play lördag 27 november 2010 kl 09.50:
Världscuptävling i dressyr - Grand Prix
SVT Play lördag 27 november 2010 kl 15.30: Riddarspel, islandshästshow, ryttar-agility, shetlandskapplöppning
SVT Play lördag 27 november 2010 kl 15.30: Internationell hoppning, Reining clinic med Anki van Grunsven, världscuptävling i fyrspann, internationell hoppning
SVT2 lördag 27 november 2010 kl 18.00: Internationell hoppning, Reining clinic med Anki van Grunsven, världscuptävling i fyrspann, internationell hoppning
SVT24 lördag 27 november 2010 kl 20.00: världscuptävling i fyrspann, internationell hoppning

Söndag

SVT Play söndag 28 november 2010 kl 09.30:
Internationell tidshoppning, Prins Carl Philips pris (hoppning)
SVT Play söndag 28 november 2010 kl 10.55: Stockholm Grand Prix (hoppning)
SVT2 söndag 28 november 2010 kl 11.00: Stockholm Grand Prix (hoppning)
SVT Play söndag 28 november 2010 kl 14.30: Världscuptävling i dressyr - kür
SVT1 söndag 28 november 2010 kl 14.30: Världscuptävling i dressyr - kür
SVT Play söndag 28 november 2010 kl 17.30: Prins Carl Philips pris (final), internationell hoppning, världscuptävling fyrspann, stjärnornas hoppning
SVT2 söndag 28 november 2010 kl 21.00: sammandrag från söndagens tävlingar
SVT24 söndag 28 november 2010 kl 21.30: sammandrag från fyrspannstävlingen och stjärnornas tävling


Glöm inte att svt gör en storsatsning med ...

img_2116 (MMS)

Glöm inte att svt gör en storsatsning med sändningar från Globen under helgen. Just nu live - clinicen med Edward Gal = love


Jag är rätt nöjd med mitt snöröjningsarbet...

img_4610 (MMS)

Jag är rätt nöjd med mitt snöröjningsarbete :) den nya snöskyffeln och mina gamla muskler får klart godkänt ;)


Tagga träning

Fy vad det stormar och har sig utanför fönstret. Nu har det börjat snöa rejält oxå. Har ju hört mycket om klass två varning men det har varit lugnt hela dagen, så som vanligt så antog jag att  det inte gällde oss ;) Men nu är den här!

Träningen med lilla E gick kalasbra i lördags! Jag blir så glad när man verkligen ser att ljuset går upp för henne och hon hittar en aha-känsla. Denna gången bröt vi ner skänkelvikningen i molekyler och tog det bit by bit, när hon fått kläm på de olika delarna så pusslade vi ihop det. Liten Albin är en mycket begåvad liten ponny, både vad gäller kunskap och bus. Så han föredrog hellre att göra "sluta" innan E manövrerade honom på rätt spår. Hela hon sken och ponnyn... ruggit fin på slutet. Det här kommer bli kalas så småningom!

Min egen ridning går ok, ingen Aha-känsla dock men i morgon är det träning för Ia igen och då är jag säker på att jag får lite nya knappar att trycka på. Har haft ganska mycket fokus nu på att träna slutorna både í glp och trav. Märks att det gett resultat, går tvärare och tvärare, han trampar ut bättre, näsan är på plats och bibehållen takt (främst i traven). Det är lite svårare åt höger än vänster dock men musklerna är troligen kortare på den sidan så det är bara jobba på och stärka stärka stärka.
Av någon anledning så fegar jag piruett-träning när jag är ensam... jag tycker hela tiden att jag ska ha honom mer framför mig och att jag ska stärka hans glp mer innan jag går in i dem. Men jag kan ju använda mig av arbetspiruetter likväl oxå för att stärka den. Kanske jag inte riktigt inser att det är det vi får/ska pyssla med. Grunderna är viktiga och jag backa hela tiden tillbaka till dem och bygger på, på nytt. Men ibland måste man gambla frammåt oxå.

Har ridit med träns i två veckor nu för att, ja just det, jobba med grunder och lösgörande, känna att vi inte huggerfast någonstans. Sen ett par dagar är vi tillbaka på kandar och faktiskt med Aachen nosgrimman på. Det för att gambla frammåt eftersom Spaniz ibland vill visa vilket vackert krokodilgap han har, och att hans mamma hjälper honom borsta tänderna. Detta är bara ett test av många under vintern känns det som. Mest visar han det ju när jag försöker få honom att engagera sig än mer. Spaniz tycker nog jag är en pain in the ass, aldrig nöjd!


Nu har jag fått i mig lite kaffe och kaka ...

img_6291 (MMS)

Nu har jag fått i mig lite kaffe och kaka efter att ha ridit. Dags att dra iväg och hålla lite träning med E nu :)


Fille genom tiderna


Sorry, skrev igår och skulle lägga upp detta men var något fel på blogg.se så varken bilder eller inlägg kom upp. Nu verkar allt vara igång och rulla igen så här kommer inlägget :P

Jag var ner till mamma här om dagen och kikade i lite gamla fotoalbum jag har kvar där. Bland mängden av bilder hittade jag bland annat de gamla fotona jag fått på Fille från hans första ägare. Hon, precis som vi, tycker att Fille är väldigt speciell och skulle det vara så att vi någon gång kommit på att sälja honom så var hon försteköpare. Men det skulle ju aldrig ske - det är mitt hjärta, min stjärna! Jisses, hyser så starka känslor till min vän så jag blir alldeles blöt i ögonen nu till o med........
Här kommer lite pix på honom iaf, ni känner nog igen uppsynen hihihi
Tyvärr blev dressyr KM:et inställt pga trubbel med att få en domare. Så det är framflyttat ända till 30 dec. Men det är ok, då hinner vi träna än mer på upptagen i glpökningarna. Responsen är mycket bra när man trycker på gasen men bromsen däremot är inte av sportversion på den här lilla räsern. Tur att jag aldrig han berätta för honom heller att det skulle knoppas på söndag :P hihihi


Som liten tuss - stjärna redan då!


Som 5-årig "busponny"


Som 25-årig "bushäst"


Visst känner man igen uppsynen =)

5-år


26-år


Eldade järn

Alltid har man många järn i elden. Knappt hinner ett släckas förräns nästa är tänt..... men massa hästiga och roliga saker är det iaf - osså skola!
- Ny bil har vi skaffat, en som ska agera avlastningsdragbil åt Ådin =) En fyrhjulsdriven BMW 320d, heeeelt underbar att köra och utrustat med allt man kan önska och det mesta därtill!
- Ny trailer ska köpas.
- Gammal trailer ska säljas, resp, bytas in. Fotat de skador som är idag, för firman att beräkna lite reparationer och inbytesvärde.
- Fått besked från senaste tentaskrivningen, den i Fastighetsvärdering. Det blev ett A!!!!!! Så sjukt jävla glad för det och fick mig bara att tagga till ännu mer inför kommande tentan.
- Ny kurs startad, Byggnadsteknik. Tenta på söndag
- Fille ska få starta KM.... men jag har inte vågat säga det till honom ännu för jag tror han kommer stå och skutta runt i boxen hela nätterna då istället för att vila upp sin lilla pownie-kropp. ;)
- Måste bestämma vilken klass jag ska rida bara. Eftersom det var längesedan han fick starta nu så tror jag en LB skulle passa, då hinner jag manövrera påhittade hyss. Men samtidigt så är det när det inte händer så mycket som han blir uttråkad och hittar på bus. Därför var han som bäst i höga LA:er och FEI klasserna. såååååå några tips?

Hästarna har verkligen varit superfina i dagarna två trots att de fick vila under helgen. Spaniz och jag har haft fokus på öppnor och slutor. Kanske främst slutor i glp för att han ska stärka sig och bära mer på baken. Galopp in på diagonalsluta med övergångar ner till skritt, kvar i sluta, och upp i glp igen. Bara ett par steg emellan och så snart man känner att han tippar lite på näsan så ner i skritt och ny glp. Bra övning för att känna att han inte bara slår av och kryper in ingenstans när man ber om mer tryck. Och mer tryck är det ju svårt att få om han lagt vikten på bogarna. Sen har vi laddat med lite seribyten, nu har vi kommit till den punkten då han nästan blir lite för bouncig och gunghästig innan. Men jag tar hellre det just nu än det segproppstempot han haft och verkat nästintill förvånad att man bett om ett byte trots förarbete.

Lillebus, gör lösgörande arbete. Vi skänkelviker oss på diverse diagonala linjer och voltar än hitan än ditan. Då får min herre vackert balansera sig och jag har koll på innersidan. Ridit öppnor med volter längs långsidorna, med koll på yttersidan så inte den bara faller ut i no were =) Sedan har jag börjat förbereda för glpökningar. Ett av Filles favvonummer på tävling. Så nu har trimmat gas-broms-gas-broms och om jag tänker 3 steg för vardera... ja då har vi väl 10 haha. Men vill inte ha honom spänd och stark så om det är vad han känner att han mäktar med just nu så är det ok, vi pressar ner de där stegen succesivt ;)

Nej om man skulle dyka ner i sängen nudå... jag som bara skulle skriva en kortis... hum.....


Dags för lite mys framför tvn med pepparka...

img_6508 (MMS)

Dags för lite mys framför tvn med pepparkakor och glögg innan jag dyker ner bakom datorn igen :)


In the djungel

Blir ett litet träningsinlägg i möra, haft en "ridfri" helg på grund av all skola i helgen + dagens timmar huttrandes nere i ridhuset vid Maggans sida under träningarna. Tur att ridning är så jäkla intressant så man glömmer bort att känna efter hur nerfrusen man egentligen blir haha. So sleep tight tills i morn.

Vill ni börja dagen med ett Happyface så kika in denna snutten ;) Jag brukar likna duon med Per och mig. Jag är den med näsborrarna ;) och Per.... you get it.


Hann med en tur på stan efter skolan med p...

img_0007 (MMS)

Hann med en tur på stan efter skolan med per. Blev genast på bättre humör när jag hittade ett par nya Vinterstövlar :) osså köpte vi gardiner till vardagsrummet hihi


Dumstrut

Så var ännu en "skolhelg" över = skönt!
Redvisningen gick bra... eller just på det här fallet så var vi två grupper som skrev om samma fall. Så grupp A redovisade framme vid tavlan och vi....ööh, nej ursäkta - JAG, flikade in och fyllde ut med vad våran grupp.... eller vad jag tyckte i våran grupp.
Känns rätt trist att sitta i en grupp som först säger "dom verkar inte veta att vi är här så om vi inte säger nåt om det, så klarar vi oss undan", ett resonemang jag faktiskt inte kunde ställa mig bakom. Har jag lagt ner flera timmar på ett PM då ska folk banne mig veta att jag sitter på plats vid angiven redovisningsdag och är delaktig i allt som sägs OCH jag har åsikter om det vi skrivit om. Även om jag likt alla andra tycker att det är skitdrygt att redovisa framme vid tavlan, men det slapp jag ju nu så det kändes kalas. Efter att grupp A hackat sig igenom hela faderittan så flikade jag stadigt in med lite nya tänk och vad jag hade hittat för intressant info vid lite research. Inte ett knyst någon annan i min grupp sa, inte ens en harkling. Här fanns ingen som helst uppbackning att vänta!
Ynkryggara kunde ändå, när vi kliver ut från skolan 20.30 fredag kväll, häva ur sig. "Guuuud vad skönt att ha det där gjort" .... exakt vad syftar dom på då? Retligt att "behöva" sitta och säga "vi diskuterade", "våran grupp gjorde" osv. när jag egentligen känner "mina tankar kring det här", "jag kollade upp det här"..... men men..... det är sånt man får bjuda på här i livet.

Dock så verkar personen som skickade in den ofärdiga versionen inte fatta ett smack av vad jag skriver till henne och gör sig bara mer och mer till en enda stor dumstrut i mina ögon.

Skönt att jag kan droppa dessa bakom mig nu, nu är det bara tentan kvar i denna kursen.

Min tid är lika mycket värd som din tid

Jag är en snäll människa, ibland kan tyckas kanske lite för snäll. Men när man tror att man kan utnyttja det så blir man snart varse. Och är man så jäkla dum och inte fattar att man förstör för andra när man inte kan ta till sig info då kan jag "go crazy".
Det fick mina kära gruppkamrater till PM-arbetet i fastighetsrätt bevittna ikväll. Igår var insändningsdag av samtliga PM som ska redovisas i helgen på våra föreläsningar. Eftersom intresset för rättsfallet i vår grupp varit ganska svalt förutom hos två av oss (av fem), så tog jag på mig att göra det som finally återstod att färdigställa i arbetet och skicka in det. Massa korrigeringar, rättningar och efter att åter ha studerat lite i böckerna kunde jag lägga till ytterligare en och annan åsikt om fallet i våran slutanalys. Skickar in arbetet på kvällen - först till läraren och sedan gruppisarna.

När jag kollar min skolmail på sen em idag, så har jag fått svar från läraren som skriver: "Hej" Och tack igen, jag har redan fått ett ex av erat PM". .........huuuuuuum hur skulle det kunna gått till, gruppisarna var de sista som fick färdiga versionen.... om inte! Skyndar mig ut på skolans "Blackboard" där våra PM ligger för granskning av resterande kurskamrater. Och tront på faaaan att det är det ofärdiga arbete som ligger där.
Som tur är var min lärare lika snabb på mailen som mig under kvällen så PM:et har bytts till det färdiga.
Efter att ha luskat ut sedan längesedan hur mina gruppisar är till sätt och tänk kunde jag inte längre hålla mitt trevliga leende och hurtiga attityd uppe längre. Om något är oklart så frågar man väl? och har man varit så jäkla ointresserad av ett arbete tidigare, varför tar man då plötsligt eget intiativ och skickar ett arbete som man inte ens har gått igenom med ABC!!!!!!!!!!

Min tid är lika värdefull som någon annans - respektera!


Jag är oftast go, glad och bjuder gärna på mig själv. Jag är däremot ingen betjänt eller Ja-sägare.


Tji fick jag

Det måste vara en oskriven tvärtemot-lag. Säger du att något går bra så skiter sig det ganska direkt efter, säger du att nåt går dåligt så börjar saker plötsligt flyta. Tex i:
Hoppning
- Oj, vilken bra runda dom gör = det blir garanterat ett skitpet på hindret efter.

Dressyr
- Oj, vilket bra energi och takt i piaffen = hästen lyckas av någon outgrundlig anledning just då peta tungan mellan bridong och stång, får panik och skuttar iväg på två ben.

Hundar
- Men vilken lydig hund! = Han kommer troligen se en hare strax därefter och löpa raka vägen in i skogen istället för till sin matte som står med hårt "levergodis".

och till sist - Snö!
Efter att blondy funderat på om norr blivit söder och söder blivit norr och kläcker ur sig.
- Vi har nämligen inte sett tillstymmelsen till snö här ännu medan folk neråt verkar ha fått starta snöskyfflarna, nästintill för en andra gång. hahaha
= Vi har snöstorm här hemma!Inte bara jag som ogillar att det snöar, Fille är inget fan av att få snö i ansiktet heller =)


Jag undrar...

Jag undrar om norr och söder har bytt plats med varandra. Så vi som förr bodde norr över nu bor söderöver????
Vi har nämligen inte sett tillstymmelsen till snö här ännu medan folk neråt verkar ha fått starta snöskyfflarna, nästintill för en andra gång. hahaha, jag klagar inte, allra helst inte med tanke på hur mycket det blåser idag. Snön skulle ha varit all over the place. Precis som Blue påväg ner till Odal - eftersom han fortfarande inte fått på vintersulorna. Av någon anledning verkar jag varje år hoppas på att vintern inte ska komma.
Utan jag verkar hoppas på att man ska få utstå blöta och blåsiga höstdagar för att seda njuta i gegga och vårsol tills sommaren åter är här. Märkligt nog blir det aldrig så - snön kommer alltid.

Tur att de nere på Bilisten påminner mig varje gång man är dit och ser deras hemmagjorda skylt
 "Du har väll inte glömt att vinterrusta bilen"

V-Ä-L-L ???!!!


Livets up and downs

Det har varit en helg som innehållit massor. Det har varit alllt från glädje och skratt till sorg och gråt. Förhoppningar... men tack och lov inga besvikelser.

Vår nya lilla "mojäng" ger oss verkligen så mycket glädje och varken Per eller jag har väl egentligen riktigt landat i det faktum att den är kvar för att stanna. Exakt vad det är får ni veta lite senare :P

Vi var på kyrkogården i lördags för att tända ett ljus på mormor och morfars grav - saknar dem och tänker ofta på allt morfar lärde mig. Jag var hans lilla "stjärna". För första gången var vi också till lunden för att tända ett ljus för farmor som gick bort i tyskland så sent som aug i år och ett ljus tändes för Pers pappa.
Det är inte helt utan att man oxå skänker en och annan tanke till Sidney och Laser, våra hundar. Vi saknar er alla och älskar er otroligt mycket!

Nej, nu är det ridingtajm. Har pysslat i stallet på morgonkvisten, fixat med lite klubbuppdrag och nu är det dags att bege sig ut på hästryggen..... *brrrrr* tur att man blir varm snabbt =)


fredagsmys :)

snc00677 (MMS)

fredagsmys :)


Aliens?


Pust....

Ligger äntligen i sängen och är totalt slut. Att jag inte redan somnar är ju nästan ett under =) Vi skulle ju fota en massa på det värderingsobjekt som vi valde till fastighetsvärderingen, dvs mitt. Och eftersom våra arbeten kommer ligga öppna för alla som läser kurser så vill jag ju visa mitt älskade hus från den bästa sidan. Även om vi nudå har en hel del kvar att göra. Så jag och fröken feber har städat och fotat i massor. Jag blev ju svettig av att bara kliva ur sängen i morse, men vad ska man göra. Arbetet ska in i morn och vi sköt på att göra klart det pga av massa jobb för både mig och J medan S laddade inför sin nästa tenta. Så nu har vi ju kört detta från i måndags =)
Efter att ha nattat hästarna och pussat massor på dem så var jag ner till mamma. Käkade vama mackor, tittade på bonde söker fru och snackade massor. Kanske mest om en speciell sak.... en sak som jag är lite upprymd över. Ni får se i morgon förhoppningsvis, för då kommer den/dem hem. ;)


Fille tyckte inte vädret var på topp idag, vem gjorde väl det. För Spaniz del verkar det iof inte spela nån roll, han axlar sin nya roll som gräsdammsugare på största allvar. Fille däremot stannade kvar under granen efter att han käkat sitt hö, om han kunde så skulle han hellst sluppit gå vägen från hagen till stallet oxå..... inge kul att bli blöt om pannan.Vårat badrum med kristallkrona, glasklinker i svart och silver. Infälld högtalare i taket, vattentät dosa för att sköta radio,ipod osv. Värmeslingor - ett måste!!! =)
Tänk att det gamla ruckelbadrummet kunde bli såhär!!! =)

Före


EfterMysbelysningblött och uschligt tycker fille

snc00674 (MMS)

blött och uschligt tycker fille


Med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett reflexband från Hööks hos Ryttarliv , var med du oxå! =) 


Dunderförkyld plötsligtJapp, så åkte man på en dunderförkylning då från den ena dagen till den andra. Verkligen supertrist! Skulle haft  Anky här på besök idag, något jag verkligen såg fram emot. Massa hästsnack, tjejsnack och visning av huset, nya hagarna och fika i massor. Vi skulle göra detta till en riktig tjejdag hade jag tänkt men fick ju istället skjuta på det. Nu sitter jag med skolböckerna istället och försöker mata in nåt vettigt i en redan bankande skalle. *suck* Hoppas detta är över snart!!!! Försöker med alla hämmande kurer jag kan.....

Nån mer än jag som åkt på höstförkylning ännu?

Love, hugs and kisses!


Moorlands Totilas

Han är ju inte bara en het häst utan oxå ett hett samtalsämne. Han har fått känslorna att spinna iväg åt alla möjliga håll, lycka, rysningar och tårar. På senaste tiden har det troligen mest  varit det sistnämnda då många protesterar mot att det fina ekipaget, Edward och "the Wounder Horse", skiljs åt. 

Jag tycker som andra att det är sorgligt och visst blir det intressant att se vem som vågar axla rollen som Totilas nya ryttare. Ryktena och namnen har redan varit många men vi har inte sett slutet på detta ännu.
Vad jag har läst mig till so far så är iaf Totilas är såld till Tyskland - ingen mindre än Paul Schockemöhle. Hans plan är att låta hingsten semestra från tävlingsbanan ett litet tag och ägna sig åt bara aveln. Paul hoppas såklart kunna stärka den tyska aveln ytterligare och få fler högpresterande hästar för internationella sammanhang.
Förbundet håller tummarna för att en tysk ryttare ska få chansen att matcha totilas sedan, men Paul har ju samarbeten utanför landsgränserna så, som sagt vi får väl se vart detta kan sluta.
Folk har startat en Facebook grupp för att stödja the perfect match - dvs Edward och Toto. Och jag vet inte om det är på G eller om det redan startat, men en insamling är på tapeten från beundrare världen över för att få ihop dem igen.

Att hålla koll på Eurodressage.com är ingen dum idé om man vill hålla sig uppdaterad. =)

  


RSS 2.0