För Spaniz - "It´s my time"
Schlagerskutt

Kollade på schalgerkvalet igår. Otroligt roligt att Sverige gick vidare!
Marlena gjorde ett toppen uppträdande och är lika charmig som vanligt. Fast jag gillade hennes svarta klänning bättre än den här vita.... även om den kostade sisådär 400 000 mer ;)
Efter att ha sett halva startfältet undrade man ju om det var EM i tokeri i samband med schlagern. Fy fasen hur en del såg ut och lät - vad håller de på med. Bara av den anledningen vart man ju orolig att vi inte skulle gå vidare - vi hade ju för fasen ett av de mest seriösa numrena, ja kanske rent av det mest serösaste och profisionellaste till och med. Minns inte vilket land de sa att var våra största konkurrenter som körde med liknande opera tema.....men att kalla dem konkurrenter var fan ett skämt. Osynkade och gapiga .....urk... fick ont i öronen.

Helt slut i kroppen efter dagens hoppträning......gick sjukt bra! Gud vad han är duktig min lille bruna. Är ju typ jag som ställer till det för han - han är iaf alltid på och sköter sin del. Jag har en tendens att bli kvar framme över halsen när vi hoppar studs och då försvårar jag ju för honom när han ska ta i och hoppa den HÖGA oxern ut. Lena skrattade åt mig "Du är rolig du, du berömmer dig själv när du rider frammåt" hihihi fast jag berömmer Spaniz för att han gör som jag ber när jag äntligen tänker rätt ;) Har ju en tendens att vilja backa fram till hindrena när det blir lite högt och läsktig hihihi. Men som idag när jag tänker rätt och Spaniz bjuder till mot hindrena och verkligen suger tag i dem då vågar ju jag desto mer och kan göra klart och inte distrahera en massa =) Så massa beröm och klappar på bruno idag så han blir pigg, glad och har självförtroendet på topp till i morgon när det åter blir dressyr på passet. 
Var inte det minsta glad på honom efter måndagens träning så han fick till o med stå igår för jag var fortfarande arg och ville inte sänka honom. Han ska tycka att det är kul o hålla på med alla trix och självmant vilja göra dem. 

Till helgen blir det iaf start i Edsbyn. Rider två klasser för första gången på flera år. Men känner att jag är ute efter att få lite rutin på banan igen och förhoppningen var att klasserna skulle bli stora så Spaniz hann vila upp sig ordentlig emellan. Nu blev det knappast så och jag kunde inte stryka mig för då skulle tävlingen ställas in. =/ Men jag tycker det ska bli skit kul. Behöver kanske inte kräma ur honom allt i La:5 utan spara lite på krutet till msv b:3 ... som för övrigt har fått ett jäkla flummit galopp program men bitvis rätt roligt oxå.....

  

C-tränarutbildningen....

Jiiiihaaa.... fy sjutton vad tiden flyger fram och fy f-n vad mycket jag har att göra 24/7 Tänkte jag skulle avrapportera mig lite så här på söndag fm innan jag och Per beger oss mot sthlm för att fotouppdrag åt gatbilar.se sen är det bara raka vägen hem och sätta sig att skriva 2 reportage...nej...3 är det till o med =)

Skola, hästar, jobb, förening *2.  Har haft presentattioner och inlämningsuppgifter under veckan i både Entreprenöskap och säljteknik, vilka har gått bra så dunk i ryggen för mig. Träningen av båda hästarna har gått riktigt bra.Fille sköter sig som värsta drömponnyn och Spaniz hade väl visserligen en liten tröttdipp igår men avslutade passet med det bästa arbetstrampet hittils *yes!* Och det är såklart¨högsäsong både i GR och KRK så det är massor av saker som det måste fixas medoch styras upp :P

Igår var det iaf vår cruising i Gävle så man fick umgås med en drös underbara vänner och ha skitroligt rent ut sagt. Mitt betyg för gårdagen är fyra stjärnor av fem. För att få den femte hade det gärna kunnat få vara en aningen varmare i luften ;)

Men i fredags kom iaf en sjuuuuuukt roligt besked!
Jag är antagen till C-tränarutbildningen, inriktning dressyr på Strömsholm/Flyinge. *rockar runt* Det var en rejäl dunk i ryggen för min del. Mina tidigare erfarenheter och kunskaper ansågs uppfylla behörighetskraven *rockar runt ännu mer*
Pappas kommentar till mamma var "Men hur mycket orkar den där lilla kroppen egentligen, hon måste trappa ner lite" Jag kan visserligen hålla med honom till viss del men grejen är ju den att jag tycker allt jag håller på med är väldigt roligt. Kanske inte skolan alla gånger då ;) men det är ett nödvändigt ont hihi.  Nåväl det är bara att köra på till hösten oxå så får vi se om jag rämmar in i väggen.... men skulle inte tro det. Är snarare min mage som säger upp sig.... hehehe

Nej nu är det dags för avresa mot Viva la stockholmo!

Kramar från en überglad rallybabe!


Träning från helgen

Här kommer lite movie från helgens träningar. Per var snäll och följde med ner både lördag och söndag för att dokumentera så jag ser helheten av min ridning bättre och Spaniz form. Ibland undrar man ju vad man håller på med...men jaja...tur att man kan upptäcka sånt på film då eftersom man verkar så jäkla borta i andra tankar uppe på hästryggen. Fullt sjå att hålla ordning o reda på hästens alla kroppsdelar så man glömmer bort sig själv ibland ;)


Coola killar röker....?

I torsdags var vi bjuda på födelsedagspartaj/valborgsfirande hos Erik inne i Gävle. Hade grymt trevligt under kvällen som avslutades med utgång på Hart Break / Slick City. Lyckades dock i kön in reta mig på en kille som började störa mot en gammal klasskamrat till mig som haft det rätt tufft. Hatar när folk dömer andra och ska trycka ner dem utan att veta vilka de är. Står alltså en kille bakom oss i kön som bara måste tända en cigg ett par meter innan entren. Står och puffar sin jäkla rök rakt i nyllet på Thomas. Frågar sedan om T vill ha en? T tackar vänligt nej. GRabben puffar ännu en gång ut sin rök rakt i ansiktet på T och säger sedan " är du säker? För du vet väl att coola killar röker"
Jag snurrade automatiskt runt och stirrade på killen medan T förvånade mig och svarade "jag är väl ingen cool kille jag då". ..... "hönsmamman" Patricia kunde stolt vända på sig igen.... var nämligen övertygad om att T inte skulle palla hålla humöret i styr *hohohohoho* var tydligen jag som hade svårt med känslorna ;)

Fredag kväll och lagomt mossiga efter dagens bestyr åkte Per och jag in till Gävle för att cruisa och fika med Eddy och Erik. Hamnade på race innan bara för första gången på länge nu. Denna gång för att heja på Eddy som fick storstyrk ;) Men jag fick iaf milkshake och äppelpaj hihihihi

Lördag var mycket som fredag...fast race byttes ut mot bilorientering. Något jag nog kommer vara med att köra nästa gång. Tävlingsmänniskan vaknade i mig när vi fick tag på en överbliven karta och drog ut till någa av stationerna för att heja på.... Eddy - den busen! hahaha


RSS 2.0