Träningsdags igen! <3

Dag ett av två avklarad med Birgitta-träning. Jag missade förra träningen pga veterinärbeaöket med Spaniz. Ja jag ska berätta mer om det och uppdatera er mer generellt när jag slår mig ned ikväll. 
Birgittas röst i örat har varit saknad. Man blir taggad och "tar i" lite extra, för att lyckas med alla de mål och övningar som sätts upp. Vi jobbade på det här med att ha nacken uppe, bogarna på plats och inte lägga "munnen på sned". Därtill blev det att leka lite med bytena. Först i var tredje, varannan och ner i varje där vi gjorde personbästa med hela 5 stycken. Sen skuttar han så rumpan studsar ur sadeln och jag blir för långsam med skänklarna. Men lyckas jag komma ner i sadeln så kanske vi skulle kunna lyckas med 6, det vore nåt det ;) 
Traven kändes fantastiskt bra. Han hade bra energi och jag fick igenom honom bra i travslutorna. Tänkt va roligt det är när saker klickar! Vi provar igen idag :)







Veckorejsing

 
Kan verka som om man legat på latsidan, men i verkligheten så är det tvärtom. Kan knappt bärga mig till mina 2 veckors semester. Bara 1,5 veckor kvar 😋 hur ska jag hinna färdigställa allt , det är den stora frågan. Börjar sem med att packa väskan och dra till Falsterbo med mamma! Längesedan vi var ner nu och vi ser verkligen fram emot det!




RSS 2.0