Uppladdningen inför Filles tävling

Då Filipin reagerade så starkt på kombinationen bad och knoppar inför PS of Sweden fotograferingen, först galet taggad, lycka och sen ren besvikelse när vi efter att ha struttat runt i hagen bara gick hem igen för att dra ur knopparna. Så bestämde jag mig för att hålla ögonen öppna efter en tävling i närheten med lämplig klass för Fille att starta i. Sagt och gjort, tävling hittad hos Ockelbo Ryttarförening och jag anmälde oss till en LB:0. Hade gärna ridit den efterföljande B:3 men pga att företaget hade bjudit ut oss på event så skulle den starten bli alldeles för sen tyvärr. Men kände att det egentligen inte spelade någon roll. Jag ville bara att hjärtat skulle få komma ut en sväng igen, och jag hade inte den blekaste aningen om hur han skulle reagera, men var övertygad om att vi som vanligt skulle ha roligt ihop.  
 
Inför starten ville jag spexa till det lite ;) med temat Go for gold, beställdes Eskadrons Platinum gold täcke. Tyvärr var de slutsålda överallt. Så fick istället bli denna version - platinum Jersey. LOVE it! Tanken var också att vi skulle få hem PS pannbandet Golden Eye innan tävlingen, men de var tyvärr också slutsålda. Finns dock i lager nu tycker jag mig se i webshoppen så det blir nog till att beställa hem under månaden =)  
 
 
 


 
 

Österfärnebo MSV B:4

Fokus har verkligen legat på MSV A och St: George detta året och mot höstkanten sådär så kände jag ändå att jag ville starta MSV B4, for old times sake men också som en bra lägeskoll. Det är ju ändå det programmet vi kan i ryggraden och som vi genom åren både presterat lågt och högt i med ett pb på nästan 68%. Dessutom hölls tävlingarna i närheten och man har ju varit i riktigt tävlingsmode när det gått så bra och när hösten har varit så fin och verkligen förlängt sommaren ..... förutom just denna dag i september! 
På eftermiddagen var det någon som öppnade kranen och det började vräka ner regn. Jag skulle inte starta förräns vid 19 på kvällen så nånstans så hoppades jag väl att vattnet i bägaren skulle hinna ta slut, Den där bägaren verkar dock vara oändligt stor. För det hellregnade ff när det var dags att dressa på Spaniz och rida fram. Jag och grabben klarade oss ju bra från vätan tack vare mammas rock. Meeeeen så irriterande det är när handskarna bli dyngsura och det bokstavligen droppar vatten längs tyglarna. Mamma stod ständigt redo med handduken för att då och då torka av dem så jag fick grepp igen. 
 
Tävlingsbanan försvann allt mer i en sjö och jag började undra om vi skulle behöva badring och snorkel för att ta oss runt. Det blev verkligen ett extra moment i programmet att snyggt försöka klaffsa sig runt i alla krumelurer. Jisses en prövning som ryttare i såväl genomförande som tålamod. Fruktansvärt irriterande att konstant känna att tyglarna gliiiiiiiider ur händerna och hästen konstant blir läääääääängre. Som vanligt så känns det väl värre än det ser ut.  Alla svårigheter satt som de skulle och vi har verkigen hittat förtronde i bytena. Det var väl ett som vart lite kort men med tanke på hur stum banan var och jag kände att Spaniz spände ryggen i galoppen så var det riktigt bra ändå.
 
Det blev 66,74 % och en 2 plats! =)  Tror vi hittat en ny lägstanivå :P 
 
Mitt underbara team som står ut i vått och torrt! <3


 Gazpani var rejält nöjd att få komma hem till värmen och muffla ner mulen med spån. Väl värd det! 


 
 

Hello världen! <3

Så hysteriskt roligt att återvända till sin blogg och upptäcka att här fortfarande är aktivitet! Önskar jag kunde krama er alla för det
Jag har en hel del roligt att berätta.... både om Fille och Spaniz som båda haft framgångar. Fille har lyfts i sociala medier och jag ska på vidareutbildning som c-tränare för Patrik Kittel. Woap Woap!!!!!
Jag vet fasen i mig inte vart jag ska börja faktiskt.=) men ska allt försöka ta det i turordning. Jag har nog lite tid på mig. Jag ligger under helgen mer eller mindre nerbäddad. Åkt på en redig förkylning som började med att jag tappade rösten helt. Och som grädde på moset halkade jag ner i källartrappen igår och slog i knät nåt så in åt h-vete. Så som sagt.... sängen here i´m - surprise! Vi sepnderar ju vanligtvis inte så mycket tid tillsammans, som vi ändå kanske borde. 
 
 

RSS 2.0