Sköna helg

En underbar helg efter en slitsamm vecka!
Pers födelsedagsöverraksning hämtades och överlämnades efter lite lurendrejeri så han inte skulle ha en aning om vad som var på G. Han har ju tjatat om prylen sedan i våras så det kändes som den rätta presenten - ett vickbart släp till hans ATV. Argumenten har vartit många och han har verkligen försökt med alla de möjliga idéerna för att jag skulle gå med på att skaffa en ;)

Lördags förmiddagen gick i hästarnas tecken. Håller ju på att sätta i gång dem så sakteliga efter vilan som de INTE skulle ha, men men ... livet har helt enklet andra planer för en ibland och hästarna har mått gott. Småtjocka såklart men inget som lite träning inte ska kunna råda bot på =) Mycket basic och grunder nu. Lösgörande arbeten, jogging, rakriktning, framför skänkeln, ärligt stöd, eftergift.... inga krusiduller alls. Men grundstenar som är nog så viktiga om man ska komma dit.
Kvällen spenderades på Furuvik brygga med helt uuuuuunderbar mat. Fiskrätter att verkligen njuta av och efterrätter för den delen, det är ju nästan om än viktigare för min del ;)
Hem och natta hästar, svida om för att sedan dra på bilträff...... som sedan slutade på Interpool med biljard =) supertrevligt hade vi tillsammans med goda vänner och jag lyckades såklart träffa lite hästfolk oxå. Så framöver så ska jag följa med för att provrida och råda en tjej lite som söker en läromästare i dressyr. Skoj, men vi får se när det är dags =)
Surt och sött

Dagen har verkligen bjudit på en salig kompott av surt och sött. På jobbet gick kundmötena hand i hand, från stad till stad, hus till hus. Stod på tre fastigheter med närhet till vatten, två av dem låg vid sjön och en hade egen pool. Att jag inte simmade med kläderna på är väl ett under i 28+ ;) Superrolig dag hur som haver förutom att lunch och vätske intag lätt hamnar långt ner i priolistan. Vilket såklart resulterar i både förbannad mage och knackande huvud.

Många, många tankar har under dagen gått till min älskade "syster". En tung dag för henne med familj, ett för evigt farväl är väl vad vi alla fasar för, iaf jag.

Med det, och ständiga påminnandet av för dåligt vätskeintag bar det under kvällen iväg mot vänner i Skutskär för lite födelsedagsfirande. Där väntade ett sockerbord till ett äkta kakmonster - tack Mattias och Jessica!

Nu väntar sängen - kan ni fethajja! Lång dag på kontoret väntar i morn, med efterföljande ridning och därefter några jobbtimmar igen..... =)

Kramar från oss på gården!


Två goda vänner på kontoret, fröken Olivia...

img_5264 (MMS)

Två goda vänner på kontoret, fröken Olivia lipcare och herr Ville latte. ;)


Heyyyy, vem öppnade kranen?!  Som alltid l...

img_6028 (MMS)

Heyyyy, vem öppnade kranen?!  Som alltid lagom till man ska ut på hästryggen.


"Ursäkta röran, vi bygger om"

Som ni märker så händer det lite grejer här iaf =) Men ni får nog stå ut med att det blir lite rörigt för ett tag framöver. Jag hankar mig fram bland termer där jag inte riktigt känner mig hemma. Har en bok hemma hos mammsen och pappsen om sånt här, tror det är dags att den flyttar till samma adress som mig igen. =)

Tänkte att Per skulle få ta lite nya pix på mig och grabbarna sen som jag förhoppningsvis kan använda i headern. Jag har en idé ;)

Efter frisering, flera timmars pyssel och ...

img_8534 (MMS)

Efter frisering, flera timmars pyssel och träning så tackades man med detta :) Humpf....


En re-do kanske

Jahapp, kanske man skulle möblera om lite i bloggen, flytta runt, tapetsera om och sortera grejer?! Frågan är när?! Men lusten smyger sig så sakteliga på! =) Håll ut kära vänner, I will be back! =) Snaaaart!


RSS 2.0