Magsjuk för första gången

Planerna var många för långledigheten men istället åkte jag på mitt livs första magsjuka. duktigt av min kropp ändå att stå emot alla omgångar av denna sjuka under 30 år :) men fy så trist och borta jag varit! Fick en fin blombukett att vila ögonen på medan jag bodde på mina 1,8*2,0 metrarna i sängen. Idag är jag iaf på alerten igen men låter bli ridningen för den sista återhämtningen. åker ist till Gant för att ev byta pers en julklapp och själv ska jag kolla vad mer för skjortor än dem två jag fick i julklapp det finns eftersom de är heelt underbara.


Varmt

Det är fler än jag som uppskattar den nya värmefilten ;)


Mycket att göra mitt i juleriet.

Ännu en händelserik vecka är till ända. Mitt ansikte har hamnat i en julgranskula i lokala tidningen med julhälsning från Svensk Fast, mina visitkort har anlänt, godis och blommor har trillat in från våra samarbetspartners. Jag har nog gått upp nåt kilo redan nu ;) Förutom telekontakt med kunder har jag under torsdagen och fredagen varit på mina två första egna intagsmöten. Superspännande och dessutom var de lyckade vilket innebär att jag kommer att ha två objekt till försäljning i början av nästa år. Det känns som om jag gjort rätt för mig och kan sätta mig för att njuta av en fröjdefull jul. Men först ska de sista klapparna inhandlas, huset städas och granen kläs förstås ;) Extra roligt i år blir att Pers syster och mamma kommer upp och firar julen med oss i år.  


Äventyrsdag

Har värmt upp under förmiddagen med stallgöra och höhämtning. Nu väntar äventyr på Alborgen ( en form av fångarna på fortet) med bästa gänget! :) mitt lag behöver en revansch för att vi ska stå lika under kvällens julbord med samma gäng ute på fantastiska Furuviks brygga.


Ådi drive home

Igår fick jag hämta hem pärlan igen :) med ny soppapump kunde vi åter ta kurvorna med ställ ;)


Min lilla räser isbjörn

Jag kan gnälla massor på vintern. Det är för kallt, det är för mycket snö, det är för lite snö, jäkla snöhögar, jäkla saltbilar, för slaskigt, för halt, urk för blöt snö som kyler ner en, urk för pudersnö som blåser och piskar en i ansiktet osv..... MEN bland det bästa med vintern det är att den mindre trafikbelastade vägen mot stan är packad med snö. Plogen åker ändå rätt ofta här men de jobbar inte frekvent för att få vägen snöfri =)  Det är en perfekt sträcka att kondis och intervallträna på. Hela sträckan fram och tillbaka är väl på ca 2 mil. Bara att förlänga turerna vart eftersom kondisen blir bättre. Man går från mycket skritt till mindre och desto mer trav resp. galopp. Hoppas innerligt att väghyveln inte kommer och drar bort det här allt för kvickt nu. Fille isbjörn ska komma igång lite bättre nu och dags för Spaniz att repa inför kommande år =)
 
Titta så härligt vi hade det i lördags! Mot Jägersro nästa säger Fille ;)

Finnaglarna

Hurra, efter någon vecka utan fin-naglar ,då hon som gör dem haft annat att tänka på då svärfar gick bort. Återigen konstaterar jag att 2012 är ett märkligt år.
Nu kan jag peka och fingerfäktas igen utan att skämmas ;)


Frukost

Frukost med nybakat bröd tillsammans med kollegorna innan dagen fylls av kundmöten och annat skoj!


Bland svinkalla grader och snöstormar

Jag har en massa bilder samlade på min mobil som jag tagit med tanke på att de ska åka upp i bloggen och sen så stannar de lixom av där emellanåt när jag inte laddar över minnet till datorn. Får se till att göra det någon dag framöver. Det är så himla underbart skönt att  vara ledig om kvällarna nu. Jobba - ledig =) Känslan jag verkligen har saknat. när man pluggat för då e man aldrig ledig. Iaf inte i huvudet. Nåväl ledig och ledig jag har ju som vanligt tusen saker på agendan men jag slipper den rackarns tryckande ångesten "jag borde plugga men jag måste.,...."
Min registering gick igenom bums och sedan i måndag är jag Reg. Fastighetsmäklare alltså. Inskriven i registret och omgärdad av lagar och förordningar att hålla mig till =) Så spännande!
 
Hästarna går på sparlåga medan vädret bjuder på under -20 grader och snöstormar om varandra. Kära pappa hjälper mig med bla intag av grabbarna och han rapporterar varjedag att de reagerar som om de blir räddade till livet när han kommer med grimskaften. Dessutom väntar jag hovslagaren så vi får på snösulorna, man får tänka sig för både en och två gånger nu innan man styr ut i någon snödriva ;) 
 
Nej dags att sova och ladda för en fullspäckad morgondag! =)))))))))

RSS 2.0