Nöjd häst och ff ryttare

Det må ha varit både blåsigt och regnigt, men det gör ju lixom inget när man mår så gott i sadeln som jag har gjort idag. Spaniz verkade lika laddad som mig. Han gapade stort efter bettet när det var dags för tränsning. Väl nere i ridhuset fortsatte vi med att försöka korta den stora kroppen som kännts som 10 m häst sedan igångsättning. Det vill säga arbeta med övergångar i massor och tempoväxlingar. Till det tränade vi lite på rakriktningen, tog spegeln till hjälp och red på kvartslinjerna. Måste verkligen få tag på vänsterbogen som gärna vill sticka iväg på eget spår, det utan att göra avkall på högerböjning. Gjorde även ett par skänkelvikningar med övergångar skritt - trav.
Jag fick verkligen äta upp idag att jag så smått gnällde till Maggan igår om den lååååååånga hästen. För han verkade väldigt till freds med dagens uppgifter och med vad den lilla ryttaren gjorde. Det var ett fasligt sugandes, skummande och dregglande... inte var han ju lång heller,  Jiiiihoooo!

Senare på em hade vi storfrämmande från sthlm, en gammal barndomsbekant som var "hemma" och hälsade på. Så vi bjöd in hela familjen på fika =) Och knappt hade dom hunnit gå 3 timmar senare kom V för att kika på bilderna vi tog på familjen S förra veckan. Så nu har vi plockat ihop ett par som ska fixas till och förstoras till helgen =)

Bullar x 2, kakor och "Wienerbroads" <-- som han säger i Sunes Sommar ;)


Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R Gs

haha nej då du är inte ensam :P

Joda filmen var bra , lite dryg imellanåt men den vart rolig iaf (:

2010-08-19 @ 08:33:41
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Catta

Såg ju inte ett dugg gott ut det där.. ;)

2010-08-19 @ 11:14:21
URL: http://catarinam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0