Besiktning ett spänt moment på året!

Sicka dagar det varit!
Igår var det rida, städa, skotta snö i MÄNGDER och fixa kollage till KRK-sidan. Idag ...ja jag ska banne mig rabbla nästan allt: hästar, tanka bil, slå loss is från sidokjolar, lirka in bil i mammas garage.... skrapar alltid i avgassystemet så härligt där men det var ett måste att få in den för att få bort den sista snön och isen. Städa förråd, mata hästar, duscha och göra sig i ordning, ut med bil, byta lite lampor som han menade hade pajjat, trodde dessutom att jag var sen till BESIKTNINGEN. Jag såg väl ut som en halvgalen koala som inte visste vart början eller slut var på ett eukalyptosblad ungefär vid ett tag då vi började fundera om det var kontakten det blivit fel på eller nåt annat jäkla elfel. Men nejdå det var faktiskt bara lamoporna *puh* Dessutom upptäckte på vägen i Pers bil för att handla lamporna att jag tagit fel på EN TIMME. Det var inte 40 min kvar tills jag skulle vara på besiktningen utan 1h 40 min. Oj oj oj.... hur slår man ihjäl så många minuter?! Ni som känner mig kan ju gissa, jag brukar inte lida av det problemet, så inte denna gången heller. - Raka spåret till biltvätten efter att bilen påväg hem från sthlm skiftat färg från blålila till brun/grå - urk!
Skynda tvätta och sedan blåsa över stan för bes. Fyyyy attan säger jag bara. Hatar detta moment på året. Eftersom jag har en "smått" modifierad bil så är jag alltid rädd att bes.männen ska få en felaktig inställning till bygget och börja hugga på allt. Men hittils har det gått hur bra som hellst - så även denna gång. Han ville inte ens ta ut och köra det och testa tutan. Han verkade mest rädd för att förstöra något. Den respekten uppskattar jag verkligen! Fy attans så rart! Dom var jättenogranna så att bilen inte tog i någonstans osv. Dessutom tyckte en av bes.männen att det var ett himla snyggt bygge och färg ;) Not bad!
Hem igen i bästa dunka dunka andan. Tänkte på serien " En annan del av köping" .... Mats, hans pappa och den alltid så härligt svärande tobbe var och tog en besiktningsglass när deras bil klarade bes. Ååååååh varför ska jag ha bes tid mitt i vintern. Det klingar lixom inte riktigt lika härligt med en kopp besiktningschoklad.
Väl hemma var det bara att traska raka spåret in i stallet där Per hade påbörjat mockningen. Vi gjorde klart och tog in busarna. Sen fick jag sitta en liten stund innan det var dags att åka och handla. Hemma på nytt var det dags för mat, men jag behövde bara fixa pajskalet så tog Per över och jag fick gå och däcka en liten stund - punkt!!!
haha jag är helt färdig tack vare att jag gått och spänt mig mest hela dagen för den där bes.

Nu är det dags för sängen. I morgon måste jag upp tidigt så att jag har ett par timmar på mig för att få på sisådär 350 lager kläder. Annars kommer jag väl frysa ihjäl om jag ska sitta i ett oisolerat ridhus från 11.00-17.30 .....








Och såhär såg pärlan ut hösten 2005 efter att jag då ägt den någon månad bara ;)


Kommentarer
Postat av: Ankie

Det lät väl alldeles förträffligt m besiktningschoklad! Skönt att den gick igenom å kul med alla goa kommentarer :)

2010-01-30 @ 21:20:19
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0