Vad är egentligen sanningen?

Vet du att du lever i verkligheten? och vad är egentligen verkligenhet? Vad är den egentliga sanningen? En händelse kan ha flera olika sanningar när den presenteras av olika aktörer. Hur starkt är vårt vetande egentligen när vi påstår något?

Redan i tv 3´s "Blåsningen" visade man för någon veckan sedan när Johanna från "Ensam mamma söker" vittnade om en väskryckning. Hon var stupsäker på att rånaren hade röd tröja och gul mössa samt att han sprang iväg på tvärgatan. Men när alla andra på densamma restaurang sa att han hade beige jacka och hoppade in i en bil lite längre bort så blev hon förvirrad och visste inte längre vad hon skulle tro.... hur lätt omgörs saker i skallen på en ..... egentligen?!

Efter en helg fylld med träning och skuggträning med Maggan så var vi så på bio ikväll - Shutter Island.
Helt klart en film värd att se. Den har ju fått full pott i alla filmrecensioner jag läst och sett.


Kommentarer
Postat av: Ankie

Det där med sanningen uppstår ju även för oss när vi är ute och tävlar; man rider ut från banan med en viss känsla av hur det gått men sen när man får resultatet i handen är det lätt att omvärdera den känslan efter poängen. Det tog många år innan jag slutade med det.



Tell us more about maggan-bottcampen!



kramas

2010-03-16 @ 19:17:31
URL: http://ankiesen.blogg.se/
Postat av: Ankie

Hallå! Uppdate!



Verkar som att man får ringa ist om man vill veta ngt om ditt liv... Jäkla 80-talist, här måste man ringa ist för att kommunicera via bloggen....suck!

kramar

2010-03-20 @ 07:58:22
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0