Upptäckaren

Förmiddagens träning med djuren gick helt ok. Spaniz och jag filar på rakriktning och schvung. Värmde med bogen in och volter längs spåret, glparbete i rättvänd och förvänd längs volt och spår. På volt varierar vi lite tagen bakdel och spårning bara för att tänja yttersidan lite extra. Sen oxå övergångar med bogen in skritt-glp så han verkligen trampar in under sig med innerbak i fattningarna, speciellt i vä varv där han är mindre stark. Tillbaka i trav så körde vi tempväxlingar arbetstrav-mellantrav. Kalas för rakriktning och få honom mer lösgjord från bakbenen upp till nacken. Tänker verkligen på att försöka få igenom halvhalterna för säte och skänkel och bara lätt mothållande hand så man inte backar in i upptagningarna.

Filleskrutt fick  göra samma uppvärmning och ungefär samma fortsatta jobb i glp. Sen red vi på långa diagonallinjer över hela ridhuset. Där man från långsidan fram till medellinjen ställer hästen och känner att den är trampar i samma spår med fram och bakben. Från medellinjen tar man en förhållning på yttersidan och flyttar hästen för innerskänkel så man får en skänkelvikning ut till spåret. Bra ryttarövning där man känner att man har alla delar på plats (eller inte) innan man flyttar undan bakdelen.

Han är otroligt go min lilla Fille-bus. Veronica höll på med hindermaterialet under läktaren och hade den lilla lilla dörren öppen. Min första tanke var - typiskt, ska han väl hålla på att spänna sig för de där hålet hela passet. Men Fille han gick med stora steg rakt mot hålet och undrade nyfiket vad som hände där inne. Kanske gömde det sig ett stort sockerlager för sötsugen ponny att vältra sig i. Han höll faktisk på att krypa in där så jag fick vackert hejda honom. hahaha



Hallo, sockelager för sötsugen ponny?!


Kommentarer
Postat av: julia*

Sv: Haha, mja.. jag vet inte ;) Haha, stackarn



Tack snälla! Riktigt häftig header du har! :)

2010-05-05 @ 21:29:42
URL: http://bockerochhastar.blogg.se/
Postat av: Ankie

Ibland förvånar det små liven sina mattar/mammor/beskyddare de vet verkligen hur de ska göra sin mamma glad! Andra dagar har de heeeeeelt glömt bort det....hmmmm.



Kramikram

2010-05-06 @ 06:36:59
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0