Ridsport en sport bland alla andra!

Ingen av oss vågade väl hoppas? Jag tror att hästvärlden verkligen ville detta och precis lika gnetiga som vi är vardagen i stallet och när vi kämpar med våra fyrbenta vänner så visste vi, om ridsporten ska fram så gäller det att ligga i och rösta nu!
Tänk att det räckte hela vägen, eller ja mer därtill eftersom det sattes röstrekord och RGB vann Jerringpriset med hela 44,6 %, högsta siffran någonsin. Aftonbladet skriver "det kan INTE bara vara ryttare som röstat", skulle glädja ännu mer om så är fallet såklart =)

Så här säger RGB själv i en intervju med radio P4
"– Det känns helt fantastiskt just nu. Jag hade aldrig trott att det skulle gå ända vägen fram, jag är överväldigad och jätteglad, säger Rolf-Göran Bengtsson till Radiosporten.

Med 44,6 procent av rösterna, en totalt överlägsen seger, vinner 49-årige Rolf-Göran Bengtsson Radiosportens Jerringpris 2011.

Det är första gången som priset går till ridsporten och Bengtsson är även den äldste idrottaren som har vunnit priset.Totalt lades 214 333 röster på Hardebergas stolthet.

– Det här betyder att vi (ridsporten) är erkända inom de större sporterna och folket har accepterat att vi är med och är en sport på frammarsch, säger Bengtsson."

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0